Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, August 25, 2010

.melaram ke kelas.

I skunk kalo boleh asek nak pakai baju kurung kaler pink je .
bukan sebab I dah tersuke kat pink .
tapi I rasa pink neyh buat I kondifen terlebih bile pegi kelas .
hehe ;)

pagi tadi I pegi kelas .
masa nak lintas jalan , banyak lah student lalu naik motor .
dorang sume tengok I .
I malu lahh . hikhikhik ;p (malu waklu)

pastu I dah sampai kat ECONS , ade 3 orang brothers dari arah bertentangan .
I kan jalan sorang.
tetibe sorang brother tuh cakap ceni ;
"huiyooo pink nye"
kuat plak tuh.
I malu lagi .
tapi I buat bodoh jeh .

pink I menyerlah sangat lah .
tapi I suke .
hehe ;D

tambah-tambah mekap cikit .
walaupun I hitam, tapi ada I kesah ?
confident kene ade oke, girls .
wakaka ;D



besar punye.
tengok la puas-puas .
I dah edit pic ni .
so tak ori .
lagipun, motip I bukan nak tayang muke.
I nak tayang outfit jeh .
hehe ;)

 dulu I bukan men tak suke lagi tengok orang pakai tudung / inner syria neyh .
sbb buruk oke .
tak sesuai dengan muke dorunk .
tapi bile tengok si cantik pakai, elok jeh dorunk pakai, I rasa nak cube plak .
hehe ;D
ibu cakap, cantik ! 

I tade tetas jahitan ke hape .
I memang nak bagi dy melekat kat dahi .
walaupun nampak bulat, tapi ade I kesah ?
HAHAHA ! 









p/s: ade rase geli3 tak bace entry ni ? bajet jeh en. I kunun . wakaka ;D  


16 bantah cakap cikgu:

fikah mus said...

makcik pinky yg cun n comel gitu.
hehehe

Aliesya♥Amani said...

eeuuuwww..i pun rase geli jgk bce u punye entry nie. rse mcm nk mkn jeli jeh! -_-

Anonymous said...

eh kalau tetas inner syria 2 jadi cmner plak? i xnak melekat kat dahi.

Asyraf Hamasaki said...

Like :-)

I n n z said...

@fikah mus

ehem. adik oke. wakaka .

I n n z said...

@Aliesya♥Amani

oi2 tak pose ke ?
haha

I n n z said...

@Anonymous

kalo tetas, kite boleh ejas jadi boleh buat muncung .
tapi kain yang i pakai neyh ssh nak bentuk if tetas jahitan .
kalo nak tetas, better cari yg cotton .

I n n z said...

@Asyraf Hamasaki

;p

Afiefah Safieni said...

ya btol tuh..
confident yg penting..!
=)

faRa said...

ai kmu...
if dah start pakai shawal..
seriuz.. u akn jdi gila dengnnyer..
try.. sgt teruja... ;)

Ery Farieha said...

wow
pinknye!
da lame aku x pakai pink woh
skrg merah ;)
lg confident!
hahaha

I n n z said...

@Afiefah Safieni

hehe ;D

I n n z said...

@faRa

saya dah lame dah pakai shawl ;D

I n n z said...

@Ery Farieha

aku itam, kang pakai merah, dah mcm india plak . hehe xD

Anonymous said...

; mcm tak sesuai pkai syria . my opinion , sorry . buat yg eyeliner pon nmpk tk jdi sgt .

I n n z said...

@Anonymous

hik hik jujur nye. macehh ;D