Meet This Blog In Facebook !

Saturday, August 7, 2010

.gambar mingguan. [part 2]

bertemu kite lagi dalam segmen gambar mingguan .
ini gara-gara ketiadaan idea tapi gatal nak update jugak.
wakakaaka.

go !



10 hari workout kat CELEBRITY FITNESS just only for RM39 .
gilek murahh .
aku dapat neyh mase g wangsa walk kelmarin .
dena dah ajak2 aku pegi dah .
"jom nak kite pegi nanti. boleh dapat beg mcm tuh"
beg celebrity fitness yg kaler oren tuh .
glamer ckit .
wakakaa.





mcd.
yummy kan ?
aku dah lame tak makan mcd .
semalam nak kua kan duet .
mase tuh dah pukul 10 .
cafe dah tutup .
aku tak dinner lagi .
pegi atm kat center , tak boleh kua duet .
hell betul .
alih2 kuar gak la aku dari uia mencari ATM.
aku kua kan kat 7E highway karak .
dah alang-alang sebelah tuh mcd .
balun jeh laaa..
puas hati.
HAHAHA !



neyh aku menconteng masa kelas leadership pagi tadi .
buruk kan .
aku sangat tak berseni oke .
HAHA !



gambar neyh aku nak buat entry sebenarnya tapi sek tak boleh upload gamba jeh .
pastu aku dah hilang semangat .
aku nak cakap yang aku nakkan pipi yang licin halus seperti 2 tahun lepas .
sekarang dah macam bulan .
huwaaa T____T




neyh pun aku nak buat entry sebenarnya .
neyh aku buat pakai power point kot .
tak sangka plak power point punya design yang cun melecun .
HAHAH ! nampak sangat aku tak explore power point =.='


neyh jadi watermark aku .
oke tak ?











eh budak sombong .
ko sehat ke ?
;D


3 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

der.... power point tuh banyak gunanya der...

majority pic2 aq guna power point aq edit~ hahaha

PinQib said...

lol.. xpe.. jerawt pemanis muker..
;)



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

Cylia Chel said...

blh je tu jd watermark inn..