Meet This Blog In Facebook !

Sunday, August 1, 2010

.aku nak sangat oke.

  • memasak.
-der, dah seminggu lebih gua tak masuk dapur . sbb kat uia tade dapur untuk gua pung pang pung pang memasak. gua nak masak nasi goreng . gua nak masak sedap-sedap. paling gua suke masak, cebodok .

  • baking cakes.
-der, gua dah lame tak bake cakes . last gua buat masa hari ibu ritu . gua rindu nak main tepung , telur , baking powder , cocoa powder . gua rindu nak decorate kek yang gua buat . pastu bila tengok adik-adik gua makan tak berenti, gua rasa puas .

  • driving.
-dah seminggu gak la gua tak pegang stereng kancil merah . mmg la gua tak suke bawak kereta . tapi tak bermakna tak suke langsung . gua suke drive sbb boleh dengar lagu kat radio . nek motor mane ade der . gua dengar angin jeh bile merempit . kadang-kadang dengar bunyi hon cibai kete .

ape makna nya ?
gua nak balik rumah .
pekehei sem neyh gua sangap sangat nak balik rumah jeh .
adehhh .

10 bantah cakap cikgu:

R.K said...

lu sangap nak balik sebab nak masak , baking and driving ke lu sangap nak jumpe bangla depan umah ? haha

kaizen shinobi said...

eh? mne post ko bermekap? ngehahhaa

kaizen shinobi said...

sekali lu rindu ngan rumah daa hahahaa

Ery Farieha said...

wey
cam jauh sgt umah ko
semban je pon
hehehee

I n n z said...

@R.K

depan umah gua tade bangla oke .
melayu jeh ;p

I n n z said...

@kaizen shinobi

delete sudahh.
mcm harah J jeh.
hahah.

I n n z said...

@kaizen shinobi

tu ah .
rindu plak.
mcm budak3 jeh .
wakaka,

I n n z said...

@Ery Farieha

kalo dekat tak boleh nk balik tade gune gak dowh .
haha.

Aliesya♥Amani said...

eeeii...anak manje tol minah nie!!

I n n z said...

eh asal lak ?
kalo anak manja, aku tulis mak aku suh aku balik hari3.
haha.
aku tak ckp pun aku rindu mak aku .
wakakaka