Meet This Blog In Facebook !

Monday, August 2, 2010

.cepat-cepat.

ni haa baru dapt connect wifi .
grr ;(
dari pukul 1 tadi aku nunggu .

quiz aku kul 330 petang .
pastu aku ingat boleh la nak melepak ke hape ke .
sekali aku selak-selak buku conteng aku , ade ag satu assignment kene submit 4hb.
watapangg ?
dah la kene wat essay in english .
1k words lak tuh.
humangaihhh.
den dah lamo tak buek karangan english neyh baii .
mano den nak carok ?
adehhh .
moncakau den haa.

ape kate korunk tolong aku .
nak tak ?
tajuk dy UNIVERSITY AND INTEGRITY .
plz3 kamu jangan nakal.
eh ternyanyi plak .
pls tlg bagi point .
aku tak boleh pk laa..
plishhh (wat muke comel.)







nk siap ke kelas.
adios ! ;)
yg pasal buka pose tuh , nanti aku buat event kat fb .

8 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

alamak.
akademik sangat tu.
nak kena search buku2 kat library jap.
:)

good luck~

kasih said...

aku dah lama tak meroyan buat essay. meh aku tolong ko, nak? kasi emel ko.. t aku bg point segala..

BLOG PUTERA YUSOFF said...

jai pon terkangkang wat assingemet BI. huhu.. hanya mampu bersimpati

kembatolo™ said...

nah point!
cukup?hahaha

I n n z said...

@Hizami Rahim


leceh ah g library .
thx zami ;)

I n n z said...

@kasih


hehe.
dah siap dah ;)
macehhh xD

I n n z said...

@BLOG PUTERA YUSOFF


haha.
dah lame dah tgglkan essay2 neyh xD

I n n z said...

@kembatolo™

cehhh.
kejadah ?
haha.