Meet This Blog In Facebook !

Thursday, August 26, 2010

.kad raya.

zaman muda-muda dulu salu anta kad raya dengan kazen-kazen .
memang wajib lah .
besh !
sebab dulu tade sorang pun antara kami yang pakai hp.
tak macam skunk .
kalo anta kad raya, mintak mahap lah nak reply .
silap-silap anta SMS ;

"abang mie dapat dah kad ghaya farah"

ko ade rase nak menyepak tak ?
pakai kaki taw.


bile pose jeh, sebok beli kad raya .
yang tak boleh blaa ucapan dalam semua kad sume sama.
pastu letak nama kitorg ber4.
jimat .
HAHA !

agak-agak, tahun ni tak dapat balik kampung raya bersama,
anta duet raya siap-siap dalam kad .
letak lah singgit syiling ke, 50sen ke.
selotep dekat kad raya .
pastu suh kongsi 4 orang.
comel kan kitorg ?
hehe xD

tapi skunk dah tade dahh .
sume pakat antaq SMS jah .
murah .
1 sen jeh .
hehe xD

tapi tak feel la kann .
hum .
ade tak yang nak tukar-tukar kad raya dengan aku ?

10 bantah cakap cikgu:

CERITA LEBAT said...

main kad raya lah nampak ganaz..bukak bukak ada bunyi,bukak bukak ada bom.baru suprise

kaizen shinobi said...

xnak r tukar ngan ko~ hehehe MMS bleh? har har har

Nurul Zaty said...

nak nak nak..
kad raya!!

h33

Arief Arf said...

mane main pakai sms dah skang.
skang sume orang wish raya kat fb je.
tag gambar tulis selamat hari raya dah kira macam kad la.
hahaha

hentakbelipat said...

dulu aku la champion dpt kad raye kt sekolah..besepah bawa meje..balik kantin je cmperm penuh

I n n z said...

@CERITA LEBAT

uih.
tak sempat raya lah kalo ade bom .
adehh

I n n z said...

@kaizen shinobi

tanakkkkkkkkkkkkkk ~~~!

I n n z said...

@Nurul Zaty

nak kad raya eh ?
boleh3 ;D

I n n z said...

@Arief Arf

haha. aah lah. lupe plak ;D

I n n z said...

@hentakbelipat

perghhh.
tak beragak weyhhh ;
femes nye ;D