Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, August 31, 2010

.black and white contest.

ditag oleh kakak kesayangan, mishlinz yang berada di uia tapi tak jumpe lagi .
satu kuliyyah still tak pernah terserempak .
tak paham aku .
haha !

kontez ni dianjurkan oleh Hisyam .
tak pernah sampai lagi blog dia .
sorry la bro .
aii busy .
hikhik ;D

ni syarat nikah penyertaan.

    * Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
    * Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
    * Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
    * Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...
    * Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
    * Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
    * PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..

ni plak gambar .

-ini baru blogger tegar nama nya-

actually, gamba ni aku cilok kat nizam limited .
zam, maafin guwe .
guwe ngak ada gamba candid.
lagipun, gua tengok gambar lu macam beshh jeh .
hehe xD

pastu kene tag orang plakk .
sape ye ?
permaisurimon .
minah ni kompom menang punye .
sbb dy gile bergamba.
hehee xD

6 bantah cakap cikgu:

PermaisuriMON~ said...

HAHAHA! siot. gile. ok will coming on da cntest. thanks tagging me

thyYunx said...

xde limited age leh join kan??

follow kmu..jom btapak k blog kamek:)
http://thyyunxthiya.blogspot.com/

hasrul hassan said...

Walla .. cantik ahh gambar ...

I n n z said...

@PermaisuriMON~

kikikik ;D

I n n z said...

@thyYunx

bolehhh3 xD

I n n z said...

@hasrul hassan

yeke ?
thx to nizam ;)