Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, September 1, 2010

.ohayo ;)

makna nya selamat pagi .
baru belaja bahasa jepun . *jakun*
loike3 ;D

malam tadi on phone dengan abang zack lagi .
maaf lah ery . aku tak rety nak lock entry lah .
hehe xD


malam tadi, aku dengar dia cakap jepun.
fluent gile der .
tapi sumpah tak paham .
pastu aku ade lah belajar 2 3 words .
nanti balik seremban, nak belajar banyak-banyak words plak lahh .
cepatlah hari jumaat .

kalo perasan, awal pagi tadi, aku ade post status dalam bahasa jepun .
watashiwa nur farahin des .
maksud nya, nama saya nur farahin .
sekali dila jawab daa.
hajimemashite..
;)) o-genki desu ka?
gelabah aku .
ape aku nak balas ni .
dan2 tuh gak aku tanya abang zack .
kebetulan, masih on phone dengan dia.
"eh ape mksd hajimemashite nie ?"
"tu macam greetings lahh"
"o genki desu ka ni ape? nak jawab ape?"
"dia tanya awak sehat ? jawab dia genki des."
hehe ;)
beshh3 ;D

pepagi aku dah msg dia .
"abang3 ! selamat pagi dalam bahasa jepun ape ?"
"ohayo"
"tq."

pasni boleh kawan dengan orang jepun lahh .
HAHA !
baru belaja 2 3 perkataan dah berangan ye ko pompuan .
wakaka ;D

oke. babai.
nak g kelas ;D

14 bantah cakap cikgu:

cengkerangcipot said...

hakhakhak..
lepas ni g mane2 boleh tego ngn org jipun ni..
hihihi

miss dilla said...

hahaha...
susah kot blaja jepun.
aku yg blaja setahun pon terkial kial lagi.
huuuu.

fikah mus said...

bahasa jepun ni aku tahu yang basic2 je.
yang laen2 sume blaja dari drama jepun.

HANIFF BIN LAMI said...

anata no senko wa nan desu ka??
hehehehe..

kaizen shinobi said...

wakakkaa...

ko tau tak makna nama aq nih? hahaha jawab jangan tak jawab~ har har har

Arief Arf said...

skang dekat kol 4 petang.
aku baru bangun.

ohayo!

Ery Farieha said...

sentapppppppppppppppppp!

cis
sikit2 dah la
huaaaaaaaaaaaa

I n n z said...

@cengkerangcipot

haha.
buat nye dy speaking jepun, menganga je lahh .
huhu xP

I n n z said...

@miss dilla

haha.
jap je ni .
jakun kan ;p

I n n z said...

@fikah mus

rajin gile kau .
aku mmg tak ahh .

I n n z said...

@HANIFF BIN LAMI


aaaa..
apa tuhh ?

I n n z said...

@kaizen shinobi

abang zack kate, name ko tade mkne .
hhahaha

I n n z said...

@Arief Arf

ouhhh itu bukan kire ohayo lagi tuhh .

I n n z said...

@Ery Farieha

sikit lahh nie ;D