Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, September 8, 2010

.thanks so much abang dan kakak ;).

tak perlu ramai untuk buat havoc crowd .
cukup kami bertiga .
sangat fun and beshh ;D

ni kalau abang zack baca, memang kene bahan kaw-kaw ni . sebab depan dia, berlagak gile. haha !

asal nya hanya untuk menghadiri last minute gathering with the artist .
oke, kitorg makan dengan fatin liyana. woot woot .
jeles takk ?

ini lah golongan artis yang sumpah tak sombong dan tak pilih bulu .
tak macam certain blogger yang pemes yang dah aku jumpe .
terasa ? ado den kesah ? HAHA !




ini kami bertiga .
driver, opkos lah sang jejaka .
aku malas kot .
sbb aku sangat kurang sabar .
petang-petang, jalan boleh tahan jam.
so, aku surrender awal-awal.
jadi, tade lahh aku memaki hamun sambil drive .
abang zack penyabar . (ke?)

pukul 6, amek abang zack , terus tuka driver .
pastu pegi uma kak adrina .
amek dia plak .
sesat oke .
HAHA !
berpusing-pusing kitorang dalam taman tuh .

pastu terus gerak p seremban 2 .
sampai-sampai , tade org .
err i mean , yang join gath tak datang lagi .
dorunk sampai dalam pukul 8 gak ahh .
penat tunggu , kitorang makan dulu .

lepas makan, borak-borak, snap-snap , terus pegi senawang .
abang zack nak cari baju melayu .
kak adrina nak cari selendang .
aku ? tade pape .

setengah jam tersangkut kat senawang .
gile ramai manusia dengan kereta-kereta mereka .
nasib kete kami, hanya kancil .
so, kecik and tak makan ruang .
HAHA !

drive thru McD .
oke, abang zack yang leka berborak telah terlepas tempat untuk order pesanan .
nak reverse tak bolehh .
seyes lawak .
kak adrina kat belakang yang tolong order .
hehe ;)

ouhh lupe, mase kat bazar, kitorang beli bunga api dengan mercun gasing .
pastu main kat depan umah kak adrina .
gile fun !
macam budak-budak jehh ;)
bunga api nak yang berkaler .
aku la yang demand tuh . ;D






dah lama aku tak rasa fun macam ni .
sek terperuk jeh kat uia .
sesekali balik seremban, rase beshh gile .
sebab kawan-kawan ade kat sini .
kat uia, kawan-kawan sume busy .
kalo hang out pun , sorang-sorang jeh .
sedih tak ?
T_____T

untuk abang dan kakak saya, terima kasih sangat .
korunk memang best !
nanti abang dah balik jepun , hurmm tak taw nak cakap pe .
oke oke .
mahu masuk tidur .
babai !

18 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

nak gak!!

intanurulfateha said...

kem salam abg yer ;)

fikah mus said...

siyes nak nanges kejelesan.

Hizami Rahim said...

hehe.
sorry xdpt join.
T-T

adrina sidek said...

sama2 =P

anak abdullah said...

nanti buat2 la berlagak sebab dapat lepak dengan aku..kahkahkah!

Miss Shizu said...

dushhh...dush...dush...
tumbukan tepat ke atas meja..
sumpah jeles dowh ko ley kuar ngan z.....uwaaaa...nk deting ngan z gak...

I n n z said...

@Ery Farieha

past is past .
haha xD

I n n z said...

@intanurulfateha

baek kak ;)

I n n z said...

@fikah mus

sile3 . jgn segan2. hehe ;D

I n n z said...

@Hizami Rahim

rugi besarr zami oiii
kalo tak, boleh men bunga api ;p

I n n z said...

@adrina sidek

;)
abang tamo komen uh ;p

I n n z said...

@anak abdullah

cehhh .
haha xD

I n n z said...

@Miss Shizu

lai lai .
dtg semban ;p

atyn said...

wow..bestnye krg..huhu

PutraRocker said...

@Ery Fariehaperghhh...best gilak!wooot3 o_O

I n n z said...

@atyn

thee ^__^

I n n z said...

@PutraRocker

amende ko ckp ni ?