Meet This Blog In Facebook !

Sunday, September 5, 2010

.observation thru experience.

Update via Opera Mini,Nokia X3.

Kaum wanita Kedah dan Kelantan kurang menitik beratkn hal kekemasan dan kebersihan rumah. Bincangkan.

10 bantah cakap cikgu:

twinkle twinkle said...

eh mane ade,,,

mohd syafiq said...

pergh..ini auta ke fakta..
*rasanya ada, tapi xderlah dikategorikan dengan nama state..
setiap tempat pun ada....tak gitu..
p/s: my opinion

s h a f i q h a s h i m _____ said...

wahh. boleh plak , bukak blog guna phone yee? 3310 boleh tak cik inn

kasih said...

mana ada?

yang besa aku jumpa, suma pakat2 rajin kemas umah.. masak pandai.. tip top lagi..

aku tak setuju dengan statement hang ni..ehhh.. terlebih bagi pendapat...

Anne Boleyn said...

eh jd ke wt gath tu. rs x dpt nk join lerrr innz.. huhu btw, senang dak update blog guna opera mini??

I n n z said...

@Anne Boleyn

x pe lahh anne ;D
senang n laju tp tak menahan nak taip kat keypad. kalo qwerty tape ;D

I n n z said...

@twinkle twinkle

tade, tak pe lah ;)

I n n z said...

@mohd syafiq

aku jeh bearani wat gini ;D

I n n z said...

@s h a f i q h a s h i m _____

aa tak try lagi.
shaf cube lah try ;p

I n n z said...

@kasih
haha.
tape3.
sume ade pendapat masing3. thx ;)