Meet This Blog In Facebook !

Friday, September 3, 2010

.HELLO SEREMBAN !.

yes ! yes !
dah kat seremban ;)

dah bape lame eh tak balik ?
hurm3 xD
adalah dalam 2 minggu kan ?
thee ^___^

tapi rasa macam 2 bulan .
HAHA !
over kau pompuann .

tanak cite hari yang memenatkan .
sbb kenangan tak best .
cukup lah aku jeh yang rasa .
pheww ~
skunk dah boleh tarik nafas legaaaa ;D

first time ever .
aku rasa macam anak yang tak berguna .
how come i forgot my mum's burfday ?
its yesterday oke !

"tak pe, bia ibu je kol . rini dapat free call"
"eh, nape pulak ?"
"rini kan 2hb 9"
"YA ALLAH ! akak lupa, bu. sorry sangat. happy birthday"
"hehe. terima kasih."

rase macam useless sangat.
sumpah .
busy sangat3. betul ;(

"cornflakes ada 3 kotak tuh, nanti buat"

nestle dah bagi hamper raya.
sekali banyak cornflakes dy bagi.
jimat .
haha !

beshh nye jadi kakak .
rasa macam ibu percaya dah kat anak dara dia yang sorang ni .
dulu2 mana ada chance nak buat kuih raya sendrik .
hajat nak tolong, tapi kene marah.
sbb tambah menyusahkan.
skunk dah 20 tahun , pe lagi ?
dapur tuh beta yang punye .
suke gile memasak oke .





malam ni ada kenangan happy .
tapi tak boleh catat kat sini .
kite tulis kat diari oke ?



5 bantah cakap cikgu:

cengkerangcipot said...

haa cantek sgt lah tu..
buat kueh raye byk k..
pastu kasi pos kt blogger2..
huhuhuhu..
slamat bercuti..

Hizami Rahim said...

wah.
bagus2.
dah suka memasak.
dah boleh kawen la maksudnye tu.
haha.
:)

mohd syafiq said...

haha..setuju dgn en cengkerang tu..pos sini.
*celah mana nak post dlm blog tah

Ery Farieha said...

hahaha best ko dpt tajaan nestle
trus dpt cornflakes
hohooh

fikah mus said...

sila jangan segan buat kueh raye dan pos ke rumah aku ok??
hehehe