Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, September 28, 2010

. susah lahhh ceni .

uia akan bukak cawangan main camp baru dekat pagoh johor . *clap3*
aku taw pun melalui kawan-kawan kat fb .
sebab aku tak pegi masa syawal gathering ritu .
ade launching sekali.

the happy thing is , i'm proud to be part of iium's .
hehe xD
the sad thing is , budak engine akan di transfer ke uia pagoh .
oke .
sedih oke .

akan mula beroperasi 2012 .
dan akan ade harapan untuk budak engine batch aku pegi sana .
cube teka nape sedih ?


sebab aku tak dapat tengok azhar dengan ego merah dy lagi .
huwaaaa T_____T
si comel .
huhu  sedih sangatttt ;(

err , i ade rekues . boleh tak bawak sekali budak econs ?
kitorang (econs + engine) dah macam kapel oke .
kene berkepit jeh .
HAHAH !
itu aku tipu ;D

tapi part sedih tuh , tak tipu oke .
antara banyak-banyak kos kat uia , memang budak engine lahh yang paling hot .
erk . ade lah budak engine perasan tuh . hehe ;D
macam mana , kami , si gadis hot, nak ngorat dan cuci mata balak hot lagi ?
budak kaed , sangat susah nak nampak .
dorunk memang kat studio jehh .
budak-budak kos lain , lelaki mereka berkuantiti sikit lahhh .
tak banyak choice .
haha xD

pape pun tahniah untuk uia atas launching new main campus di pagoh .
semoga uia bertambah cemerlang ;)

19 bantah cakap cikgu:

Iman said...

really really really akan pindah pagoh ke?

Anonymous said...

budak KAED la hot. tapi hot n susa dingorat cz kaed nye bdk tak lyn dak econs. HAHA. boys law pn ramai hot ok. dak pmpuan kaed pon hot stuff gaks. econs je tak. HAHA.

Ery Farieha said...

erkkkk

hamzah hot kah? wakakakak

kaizen shinobi said...

perghhh dak engine jeh ek g pagoh? HS? wahahaha

.rafiq. said...

thniah2. nnti blja sane pulk. boleh ke? hehe

~Nur Zulaiha~ said...

wahh.. sedihanya.. tak leh tgk azhar dengan ego merah lg... wahhh :(

*knp aku yg hars feeling??

I n n z said...

@Iman

menurut apa yang didengar ;)

I n n z said...

@Anonymous

bukti budak kaed hot ?
tak kenal any bdk kaed pun .
engine dari matrix ag dah hot oke .
dak pompuan econs wanted kot .
wakaka

I n n z said...

@Ery Farieha

hamzah terkecuali .
haha xD

I n n z said...

@kaizen shinobi

hs , dok sini diam3. haha

I n n z said...

@.rafiq.

tak boleh lah rafiq .

I n n z said...

@~Nur Zulaiha~

x pe2, teman aku feeling sekali .
haha xD

hamzah ian said...

@I n n z

dem..

hamzah ian said...

kah kah kah.. oi... kita pernah jumpe ke kat uia?????

gua rase kita tak kena kot.. lain la kalau repeat 2 3 kali.. har har har...

hamzah ian said...

@Ery Farieha
dem

Anonymous said...

sbb ko dak econs ko rase dak econs hot. klw ko dak law pon ko rase law hot. conclusion ; sume kos budget hot. bukti dak kaed hot ? ntahla wei. aku bkn dak kaed pon. yup. aku stuju engine hot. tapi engine terlalu ramai. huahua. yg taleh g engine sume tolak g ict. maknenye ict g pagoh jgk la an ?

I n n z said...

@hamzah ian

lu lilek2 jeh k hamzah . haha xD

I n n z said...

@hamzah ian

ouhh tak pernah jumpe ;p

I n n z said...

@Anonymous

ict g pagoh ?
beh tuhh bangunan besar alam kat atas bukit tuh sape nak dok ?