Meet This Blog In Facebook !

Monday, September 20, 2010

.longggg sigh =.='.

kenapa kau macam ni ?
apa salah aku ?
aku kaco hidup kau ke ?
kalo ye, bg lah taw .
jangan lah underestimate aku .
aku dah lah low esteem . ;(

ye. sejak kebelakangan ni aku ase cite sal zack jeh .
selama ni aku suke gak kat orang lain .
kerap gak cite sal orang lain .
tapi kenapa bile aku cite sal zack , kau nak marah ?
sebab kau pun suke zack ye ?
bukan aku sorang yang suke kat zack oke .
thousand of peeps do like him .
aku ni mencelah jeh .

kau mesti tak kenal aku siapa kan ?
kalo kau kenal aku, kau tahu ape tujuan blog ni wujud, mesti kau tak buat ceni .
meh aku ulang sekali lagi .
aku buat blog sebab nak simpan kenangan hidup dekat sini . tak semua kenangan, aku ingat .
ada paham ?

pasal zack .
bukan selalu aku dapat jumpe dia oke .
nak-nak pulak, sekarang dia bukan duk kat malaysia .
so, why not aku tulis pasal dia ?
kan kenangan aku tuh .
aku bukan cite bukan-bukan .
warghh ~
stress plakk haa .

aku tak paksa kau datang bace blog aku .
kalo ko rase annoying , flag lah blog aku .
kalo itu buat kau rasa puas .

tolong lah bagi aku hidup bahagia walau sekejap .
kau jangan ingat , hidup aku sebest hidup kau .
lepas satu, satu hal .
salah besar ke aku keluar dengan zack ?
aku tak layak ke keluar dengan zack ?
oh oke . sebab dia zack zukhairi , dia pemes , aku yang kau kata hitam gemok huduh ni, pada kau memang TAK LAYAK lah kan nak kua dengan zack .

abang sendiri tak pernah cakap macam tuh dengan aku .
tapi nape kau ?
nape ?
kau tak kenal aku .


kau ni jahat lahh .
buat aku hilang mood .
kan dah dosa .
hurmm .



FOR SERIUS, AKU AMAT SEDIH DAN BERTAMBAH SEDIH.

6 bantah cakap cikgu:

amy azuha said...

hmm jgn cdey2 sgt innz..ign0re je dgn org cmtu..chill ^.^..!

Syazwana Jamal said...

chill k
^^

cik helena said...

manusia menang macamtu..

mysara said...

ish..sabar2....;)

pwincess Lov3y dOv3y said...

sabar k..manusia..mane pernah puas..penuh ngan hasad dengki..
cool jerk..
mulut dia..
biar la dia nak cakap ape pun..

nuyuEna said...

bse la kan..manusia mane xde rase jeles kan...
tu mkne nye org tuh manusia la...hihi...

meh nyanyi lagu pokpok amai..xyh sedih2 yerk~