Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 23, 2010

.i ♥ seremban.

kat mana kau tinggal , kat situ lah kau suke .
ye betul .
hujan emas di negeri orang , hujan batu di negeri sendiri , lebih baik di negeri sendiri .

dolu-dolu , masa aku memuda .
frankly speaks , aku nak sangat belaja kat KL .
sebab aku dengar orang cakap KL ni heaven .
life memang life .
bagi aku seremban seriusly borinkkk =.='
apa kata orang , budak-budak baru nak up.

masa dapat offer ke uia kat PJ , aku rasa bangga gile .
sebab aku dapat belaja kat KL.
wakaka ;D
kawan-kawan ramai masuk uitm .
tapi tade yang kat uitm shah alam lahh .
so like , aku sorang lah yang tercampak ke KL.
huu ;D

tapi bile dah lama , bosan plak .
percaya tak kalau aku cakap , aku memang jarang lepak KL .
bek aku balik umah every week, lepak seremban yang aku kata borink tuhh .
HAHA !

walaupun seremban tak de shopping mall macam KLCC , TS , OU .
tade club yang hot macam kat BB .
but still , seremban in my heart .
and yes , like abang said , for serius , saya sayang seremban .
oke, one year and half more , then u gonna be seremban's again oke .

seremban skunk tak macam seremban dulu .
jalan sume dah baru .
sampai aku pun tak taw =.=' (noob betul)
seremban pun dah reti nak jam sekarang .
jam tak nak agak pulak tuhh .
*teringat peristiwa tersangkut di bazar senawang selama setengah jam*

seremban tetap di hati .
ececeh ;p


pic credit to fatin liyana's
time buka pose .
makanan banyak gile tak abeh .
adehh T___T


12 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

btul la.. tempat jatuh lagikan terkenang..

kirim salam kepada yang kiri sekali.

Hizami Rahim said...

wah.
zami praktikal seremban ni!
;D

PinQib said...

ha.. sy suke gak. tp nak balik slalu x leh.. jauh.. 5 jam

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kesyahduan dipagi rayer
Kontes hamzah-ian

Lelaki kurang otak
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

kaizen said...

hujan emas negeri orang
hujan batu negeri sendiri

sebab ape? kita pegi negeri orang tuh amek emas...

pastuh batu dari negeri sendiri lak? buat rumah batu la~ hahaha

s h a f i q h a s h i m _____ said...

whoa. :) dok shah alam lagi boring.
:*D

I n n z said...

@oranglidi

nak yg comel jeh . haha xD

I n n z said...

@Hizami Rahim

taw3 ;D

I n n z said...

@PinQib

uihh .
jgn balik .
lama tuh ;p

I n n z said...

@kaizen

merepek lahh kau. haha xD

I n n z said...

@s h a f i q h a s h i m _____

huhu .
yeke ?;p

GoRN said...

gua nak tengok gambar marka muncung-muncung bibir mungil jer. tu pasal gua singgah jap. dah 40hari lebih gua tak tengok budak pompuan main muncung-muncung..ahhh..menarik!

keh keh keh...

winna shinta said...

den owg somban yoo
hahahha ;)