Meet This Blog In Facebook !

Monday, September 27, 2010

.hello buddies !.

banyak bende nak cite tapi asal bukak blog jeh , sedih .
bukak blog jeh sedih .
kalo buat equation akan jadi cenggini ;
online + blog = sedih .
bukan sebab ade yang meninggal ke hape .
tapi sebab all those anon yang jenis terpa tak bagi salam .
eh hello , where's ur manner dude ?
urghh ~

sekarang memang lahh totally susah nak update anything anywhere .
kang salah cakap eh taip , ade yang tegur .
"can u please remove the entry , it makes me hurt"
"can u delete the pictures those you uploaded in ur myspace "
"can u stop blogging ? i hate you"
"can you stop typing jerk in your blog. its annoying"
bla bla bla bla .
makes my mood goes down .
eh hello , mind your own personal life only boleh tak ?
i dun interfere in yours oke .
and i dont even know you .

apa korang rasa kalo semua ni jadi kat korang ?
sampai bile dowh nak diam and buat bodoh ?
huh .






reminder : pagi tadi baru teringat yang bday blog ke 2 was on 18 september 2010 . urghh . for god sake , i'm totally forgot . this is the seond time , i do forgot about it . last year pun gitu . maaf blog . (aku sibuk bercinta) btw , HAPPY BELATED BIRTHDAY DIARI BUDAK MALAS ;)

4 bantah cakap cikgu:

Tulip said...

sabar la ekkk...=D

Miss MiraAida said...

sabar ye kak...dulu saya pun pernah kena macam akak.. think postive.. anon tu jeles dengan akak la tu..dia nak akak rasa tertekan..

Nour Eyza said...

saya pn penah dengar petua tu..
tp sy selalu lupa nk gigit..
hasilnya bnyak la goresan dan luka seta kembung dimana2..
cehhh..

tapi sbnrnya bukan gigit betul2..
buat2 je..
mcm buat aksi nk gigit kasut tu dan ckp " aku gigit kau dulu, nnt kau xblh gigit aku"

lbh krg mcm tu la petua mak saya..hahaha

~Nur Zulaiha~ said...

knalkan sy pada anous 2..

klu tak best tak yah la follow...
bogok la..