Meet This Blog In Facebook !

Friday, September 24, 2010

.you make me smile.

awak , awak taw tak hati saya sedang berbunga sakura sekarang ?
walaupun belum musin bunga lagi .
sejak 3 hari yang lepas , saya senyum jeh .
tade marah - marah pun .
oke . bile tengok blog , mesti nak marah cikit .
cikit jeh .
pastu bila cite kat awak , saya dah senyum balik .
alolo suwit lah awak ni .
hik hik hik

dari dulu sampai sekarang .
awak tak pernah berubah .
awak salu care pasal saya .
sebab tuh saya suke awak .
saya kan salu jeh saket .
hari-hari awak tanya keadaan saya .
pagi-pagi awak dah mesej saya ; Morning farah .

tapi . . .  .
awak dah ade cinta la plak .
huuu .
terkejut gak .
tak cite punn .
rupenya awak hilang dan dah dapat cinta .
tape lahh .
saya happy tengok awak dengan dia bahagia .
awak promise eh tamo tinggalkan dia .
kalau dia saket , awak jaga dia eh macam awak jaga saya .

terima kasih awak sebab buat saya senyum hari-hari .
seb bek tade yang perasan perubahan saya ni lagi .
kalo tak , kompom kene bahan punye .
hehehe ;)


awak jangan lupa makan taw coklat mulut yang saya bagi tuh .
awak makan , nanti coklat tuh lalu kat hati , lepas tuh simpan coklat tuh kat hati .


you know who you are ;)