Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, September 7, 2010

.tindakan nekad.

aku dah beberapa hari BOSAN dok uma.
malam tadi, pas maghrib, aku mandi-mandi .
aku siap, tekad mahu keluar jugak malam ni .
tak kesah lahh g mane .
janji i'm out from my house.
HAHA !

dengan berbekalkan RM1 sebanyak 10 keping .
dengan minyak kete tak sampai half .
aku nekad nak kua gakk .

last-last aku tak kua sorang .
yes !



blog abang kau plakk haa masuk remaja 15 sept .
semangat aku pagi beli bile dy msg cakap ada org kata blog dy masuk remaja.
seb bek dah ade kat kedai tuhh .

11 bantah cakap cikgu:

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha..
mst daa bowink tahap dewa punyer nie..
fuhyoo..
blog dyer daa masuk remaja seh..
syabas2...
mmg comey kartun2 dia 2..
kreativ owg nyer..
bgus la lau cmtu..

Wan Gerrard said...

Blog Bro tu best ^_^

GRuNGe said...

Waaaahhhhh, Innz, rajin ko beli Remaja kan. Lalalala. Adakah akan masuk kali kedua Innz. :P

twinkle twinkle said...

mmg die abg anda ke?

intanurulfateha said...

wah
glamm habes ;)

PutraRocker said...

@pwincess Lov3y dOv3ykuruskan badan..gemokkan iman!wooot3 o_O

anak abdullah said...

aku nak apply dekat mane weh?

I n n z said...

@pwincess Lov3y dOv3y

aah .
kartun dy mmg best ;D

I n n z said...

@Wan Gerrard

yup3 ;D

I n n z said...

@GRuNGe

pasni tamo beli dah .
wakaka

I n n z said...

@twinkle twinkle

tak lahhh .
;p