Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 23, 2010

.masalah blockquote.

wana ade tanya nape blockquote tak jadi semua .
dia jadi words by words .
meh tengok eh .


nama saya innz.
umo saya 20 tahun .
sekarang saya tengah menaip mesej dengan cikgu .
err .

kau nak blockquote ko jadi macam kat atas ni .
dy quote semua .
tapi bile ko post dy kua ceni .

nama saya innz.
umo saya 20 tahun .
sekarang saya tengah menaip mesej dengan cikgu .
err .

cene nk buat eh ?
meh aku aja .

1. edit balik post yang ko buat tadi .
2. pegi kat edit HTML , cari balik perkataan yang ko blockquote .
3. check kat mane letak nya perkataan <blockquote> tuh .
4. pastikan dy jadi ceni ;

<blockquote>
nama saya innz.
umo saya 20 tahun .
sekarang saya tengah menaip mesej dengan cikgu .
err .</blockquote>

code blockquote tuh hanya ada pada awal dan penghujung perenggan .
bukan di awal dan penghujung ayat ceni .

<blockquote>
nama saya innz.</blockquote>
<blockquote>
umo saya 20 tahun .</blockquote>
<blockquote>
sekarang saya tengah menaip mesej dengan cikgu .</blockquote>
<blockquote>
err .</blockquote>

haa . ko paham tak ni ?
spot the difference ?
good .
itu aje .
selamat mencuba ;)

6 bantah cakap cikgu:

kaizen said...

saya sudah paham cikgu~ hahaha

apik pehe said...

bek cekgu..jangan marah2 tau..

Syazwana Jamal said...

yeay!
da paham cekgu..
maceh banyak yep..
cekgu neh best la..hehe
:)

PinQib said...

da jadi dah blackquote. hehe.. amek yang wana.. aww

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

||| PöJìé PööH ||| said...

Terima kasih cikgu sudi mengajar...
Jap nak try..

Ala xleh plak kat sini..

Love,
PojiePooh Abdullah

lea said...

owh xpenah taw pun mende alah ni..hehe

tq2