Meet This Blog In Facebook !

Sunday, September 19, 2010

.innz dah kurus !.

oke. raya dah habis ye .
ahhh walaupun syawal sebulan tapi bila kau dah kembali ke sekolah , ini bermakna , raya kau dah berakhir . faham ?
HAHA !
ayat orang bengang sebab cuti raya tak sebulan ;p

raya ni aku tak banyak makan .
percaya tak ?
kali ni kau kene percaya .

raya tahun lepas, memang raya habis .
tahun ni , aku tak makan nasi impit , rendang sikit gile aku rasa , sampai kan rendang ibu buat pun aku tak jamah . (kire anak derhaka tak ? ;p)
kueh raya aku memang tak minat langsung .
sbb aku tak suke butter .
muak wehh .

raya rumah orang pun sikit sangat .
tahun ni tak ramai yang buat makan berat-berat sebab mak apak eh kojo .
jadi telan kueh raya jeh .
aku jamah sikit-sikit jeh .
mana yang aku suke jeh .
yang tade butter .

bukan aku diet tapi tah tak lalu lahh .
walaupun lapar .

pastu yang aku perasan .
bile pegi berjalan , sehari aku tak sentuh NASI .
hoi ! cene leyh lupe nak makan nasi tah .
aku memang kuat makan nasi oke .
sebab tuh badan naik macam nasi yang tengah di tanak .
wakaka xD

breakfast memang dah selalu sangat skip .
ate, bangun pun tengah hari .
lunch pun aku salu skip sebab selalu pas zuhur jeh aku dah keluar pegi berjalan .
tah mano arah tah .
balik tanak awal pulak kan .
selagi tak pukul 1130 malam , jangan harap nak nampak aku kat rumah .
haih ~

2 minggu cuti memang PACK !
tapi best !

pasni tade dah kot .
aku takkan lupe nak lunch and dinner .
masa untuk qada' balik waktu makan yang aku dah missed 2 minggu lepas .
HAHA !
nasi oh nasi .






tapi kannn .
aku rase macam nak makan lagi lah mee kari yang mak abang zack masak .
kari dia sedap kot .
grrr x(

3 bantah cakap cikgu:

khai said...

yeh, makan banyak sikit. takmo kurus sangat deh..;p

GRuNGe said...

Pergh, selepas perbualanmelalui telefon, terus tulis entry ni ke Innz. Ades, tak leh tahan la. :P

Hizami Rahim said...

wah.
sedap kah kari berkenaan ?
huhu~
;)