Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, September 21, 2010

.permulaan pagi selasa yang agak sadis.

semalam dah selsema .
aku memang dah expect akan demam .
pastu petang plak , pegi kelas, hujan renyai-renyai .
aku dengan gagah nye berjalan kaki tanpa payung .
hah kau ! malam tadi dah batuk dengan agak serius .
pagi ni badan aku dah seram sejuk .
demam lah bhaii ~

malam tadi susah nak tido nyenyak sebab tekak dah saket babeng .
until now pun still saket lagi .
aku dah tak larat nak batuk .
tambah plak selseme yang macam tanak surut .
sedeyhhh T______T

time kat rumah tak nak pulak saket .
boleh gak memanja dengan ibu ke .
boleh ngelat dari buat keje .
ngeee xD
untung untung dapat makan kepsi .
kah kah kah !
eh silap huk huk huk . (batuk)

cube tengok kat shoutbox .
ade ape ?

9 bantah cakap cikgu:

cik helena said...

makan ubat eh budak kecik..hehe

apik pehe said...

da tengok da kt SB..macam2 la orang skang ni..pandai berkata2 jer..sendiri wat hampeh..huhuhu..jaga diri tu leklok

cengkerangcipot said...

kan sudah di bilang suruh mkn ubt seperti yg di habag mai mlm td kt fb..
g mkn ubt la k..

lily lotus said...

get well soon yer sis :)

I n n z said...

@cik helena

baek kakak ;D

I n n z said...

@apik pehe

baek apik ;)
macehh ;D

I n n z said...

@cengkerangcipot

ubat tade ;(

I n n z said...

@lily lotus

tq lily sygs ;)

enjelinajolipit said...

demam ni bes time ada kemping. pehh..bole ngelat tunjuk MC!!!