Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 30, 2010

.okayyyyy #3.

oke oke nape tajuk entri aku hari ni asek okayyyy jeh eh ?
sebab .............
aku tade idea nak tulis tajuk pe .
eshh leceh plakk .
kalo kat diari tak yah tulis pun title nie .
haha xD
******
tengah hari tadi kan, time ngah tunggu darina pick me up kat park motor , ade sorang ni kannn .
dia senyum kat saya , owww . suke nyeeee ;D
selama ni dok borak-borak kat fb jehh .
takut nak tegur dy masa kat lua .
eeeee tetibe dy senyumm. suwit nyeee .
hehe xD

awak, tamo jeles k . 

dalam kelas petang tadi kann .
saya perasan sejak dari awal sem lagi .
ade 2 orang boys ni , suke tengok saya .
saya pakai selekeh ke cantik ke .
mesti nak pandang gak .
kadang-kadang lect ngah mengaja, one of them , yang ensem tuh .
toleh belakang , looking at me .
alaaaaaaa, awak kalo nak senyum , senyum je lahh awak .
nanti saya senyum balikk okee .
hehe xD

tak nak cite bende saket ati dahhh pasni.
saya happy dengan hidup saya sekarang .
walaupun kawan-kawan saya TAK FAMOUS, TAK CANTIK, TAK HENSEM, TAK KAYA.
tapi diorang tade yang hilang ingatan dan lupa kan saya.
pasni , orang nak kata apa, lantak p hang lah .
cheq tak kuasa nak layan .
sapa teghasa, lantak p kat hang .
itu makna nya hang ada buat salah kat aku .
okayyyyy ?



mood : rasa nak mandi PD . mana kazen saya ?

6 bantah cakap cikgu:

MOFASAD said...

wa tak terasa pon

ishhh

pelik betol lah asal tak terasa ye?

damn

I n n z said...

@MOFASAD

lu tade salah lah tuhh dengan wa .
eshh .

Anonymous said...

sedey

Anonymous said...

perasannye kau nih ! haha

I n n z said...

@Anonymous

nape sedey plak ?

I n n z said...

@Anonymous

so ?