Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 23, 2010

.benda paling lawak pernah aku tengok.

*satu*


*dua*


ko boleh klik kalo tak nampak lagi .
pas aku post tutor kat bawah ni , aku blog walk jap .
bile aku bukak balik blog aku , aku nmpk penyamar macam kat gambar no 2 ni .
meh nak gelak dulu .
HAHAHAH !
kalo nak jadi aku pun , kenal aku dulu der .
gambar no 1 tuh , ada ip address aku .
wifi uia punye .
tak caye, sape dak uia yang pakai wifi uia, sile check ip address, same ke tak ?
no 2 tuh tah ip dari mana tah .

plus , gaya penaipan aku tak langsung macam tuh oke .
sape pandai boleh detect apa yang tak kene dengan penaipan itu .
langsung tak sama .
bukan style aku taip macam tuh .
gelak lagi .
HAHAHA !
wakaka !







dengki dengan aku kan der?
apa lu dapat ?

22 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

haha.
rajin pulak dia nak duplicate kan ?
haish.

aken_surf said...

haha...cm tue pn de ke...tp ayat dia xleh blah ar..haha...sabar2 je lh ye

aliesha kirana said...

ala..kes dengki la tu..sabo innz..tarik napas..lepas..heheehe

kaizen said...

yang mne? yang bongok tuh ke? hahaha

aSmiDar said...

Maafkan eda..sebenarnya eda tak berapa paham...
dah banyak kali baca ni..
boleh terangkan tak??

I n n z said...

@aSmiDar

ni kes penyamaran eda .
ade org nyamar jadi sy .

I n n z said...

@Hizami Rahim

org tade keje .
ahah !

I n n z said...

@aken_surf

sabau la ni haa .
haha xD

I n n z said...

@aliesha kirana

dah 800 kali tarik lepas nafas .
huhu ;D
macehhh xD

I n n z said...

@kaizen

anon pengecut mmg bongok kan ?
haha xD

Nur Areefah said...

lol boleh plak macam tu kan~
ade orang gurau2 kot tuh~

Najwa cik Qaseh said...

adieh...
ad gak klon innz yang sengal plus pengecut...
hahaha..
kesian tol dorang.. :)

myraluna said...

hye innz,,,,,myra still x nampak kes penyamaran,,,hehehehe

Muhammad Burn said...

slm.camana nak tgk ip tu... boleh ajar x?

maisyah said...

salam..
sihat x??
Innz, da lama x menuntut ilmu dan mengomen dcni..
pasal kes ni memang orang dengki la ni..Innz ada layout baru kot..

PinQib said...

haa.. kesian. ko x saun ker dia?

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kesyahduan dipagi rayer
Kontes hamzah-ian

Lelaki kurang otak
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

I n n z said...

@Nur Areefah

ta taw lah pulak niat dy kann ;p

I n n z said...

@Najwa cik Qaseh

tu lahh .
kesian kan ;p

I n n z said...

@myraluna

tak nmpk ?
aiyakk .

I n n z said...

@Muhammad Burn

kalo pakai shout mix , ade tanda # .
letak cursor kat c2 ;)

I n n z said...

@maisyah
layout baru ?
mane ade kak .
same je ni .
tah lah dorunk tuh . ;p

I n n z said...

@PinQib

malas aku .
mcm org bdh jeh nk sound2. haha xD