Meet This Blog In Facebook !

Thursday, September 2, 2010

.kawan-kawan saya.

so far, kawan kat blog yang boleh dikire kamcing .
izuddin.

hari-hari oke aku mesej dia.
HAHA !
saje bosan , nak ngadu lahh .
well, aku mmg kuat mengadu pastu kuat ngajuk .
tapi dengan mamat ni, jangan harap lah dia nak pujuk .
lagi dia wish "selamat merajuk"
hampeh .
cube merajuk dengan abg, kompom pujuk.
bunga-bunga lagi hati aii.
wakaka xD

pernah sekali aku letak gamba profile pic fb gambar free hair .
izuddin perasan, terus wall aku .
"cantik gamba nampak, tanak tuka ke?"
oke fine.
aku gelak jeh.
aku bukan takut dia marah, (gua tak goyang pun kalo izuddin marah. dia bukan marah betul pun.) 
tapi aku suke bile ade orang care kat aku .
beshh kot .
hehe xP

kitorg macam gaduh jeh hari-hari.
tapi gaduh beshh !
masing-masing ngutuk antara satu sama lain .
memasing nak menang .
kelaka je .
tapi beshh kot .
rase mcm dah kenal lame.

aku rase, kalo aku jumpe dia neyh, kompom tade segan silu punye .
HAHA !

tadi aku ade exam , so tak pergi lah terawih .
pas kua dewan, aku text izuddin dengan abang zack .
"dah abeh dah exam, dah boleh raya"
izuddin reply dulu .
"ko exam malam ke weyhh?"
"aah"
"tak g terawih lahh ?"
"tak lahh. kan exam, cene nk g?"
"taw lah exam, tapi syg lah tak pegi. ko wat sendri lahh"
"tak reti"
"semayang sunat jeh punn"

sape la yang beruntung dapat izuddin ni kan .
sempoi tapi bagus.
oke, aku puji kau ni weyhh.bak duet raya RM80.HAHA!
aku tak kenal lagi dengan izwan tuh .
agak nya same kot dengan dia gak.
kata pun kembar ;D

aku suke jehh kawan dengan dia.
tak taw lah dia kan.
kot tak suke ke, kot rase aku annoying ke .
HAHA !
well, i hope not ;)

7 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

tak bosan weh

jeles je!!

ahahahaha pengakuan jujur dari hati ini

I n n z said...

@Ery Farieha

yg tuhh. tak dapek den nk nolong do .
hehe xP

apik pehe said...

hepinyer tengok korang..
hehe..

jeles2

adrina sidek said...

z ajak jumpa cik awek??!! weyh, ajak akak sekali...kalau tak kena pung nnt...huhu~~

I n n z said...

@apik pehe

hehe ;D
bese2 jehhh ;)

I n n z said...

@adrina sidek

tapi sy malu ;(
tak taw jumpe ke tak

kembatolo™ said...

name aku ke ni? hahaha.. melambung ai nyah! kehkeh!