Meet This Blog In Facebook !

Sunday, September 12, 2010

.gambaq ja naa.


tade gambar posing-posing pakai baju raya.
semua nya random pic .
ala-ala candid gitu .
^___^

nak upload ni jeh dekat 2 jam .
hampeh .
lembab punye celcom .
grr x(





nampak tak budak kecik pakai baju merah, mata sepet peluk tiang tuh ? adik aku cakap dia macam katun . macam shin chan . pipi dy bulat . mata sepet . seb bek kening tak lebat jeh . hoho ;D adik aku picit2 pipi dy sebab geram sangat  . dy ta nangis pun. gelak jeh . haha xD anak pak su aku .


first time ever buat lemang for raya. selalu nya buat ketupat palas . dari kiri , ayah, pak njang, ibu .aku tak rase pun . aku kureng lah bende-bende pulut ni ;D





malam raya kot . men bunga api. mercun . kali ni aku tak men ah . segan kot . sebab sume nye bebudak kecik. len lah kalo yang besaq join sekali. wakaka ;D


pagi raya . tengah tade buat pape . aku ngah pakai tudung kot rasa nya . ini adik aku yang snap. itu ibu ;)


ini budak kicik sangat behave. ta macam kazen dy yang lain . name dy amna ;) dy nie kire baby ramadhan . last 2 years , raya kedua buat kenduri cukur jambul dia ;) mase tuh, mak dia dalam pantang lagi ;)


shin chan ! ;)


baju merah tuh, kakak shin chan @ wajdi . name dy imtiaz . suke men peti ais. adehh ;D mak su siap kunci lagi peti ais kat rumah .


aiyoo. sliding door kotor lah plak ;p


wajdi pipi bulat ;p


tahun ni buat satay gak . first time gak . banyak gile oke . 12 ekor ayam + daging tah bape kg . muak aku makan ;D


ibu.


haa . makan-makan. 



dah lahh tuh .
gambar boleh tahan banyak tapi tak larat nk tunggu upload .
huh .
kene pegi jepun ni. baru internet laju .
haha !
SELAMAT HARI RAYA !


7 bantah cakap cikgu:

fndrocka said...

gambar bunga api tu canteek!

Fariq said...

menarik....

liyana aziz said...

wah.. meriah.. ramai sepupu kecik ek?? sama la kita.. =)

I n n z said...

@fndrocka

saya pun suke ;)

I n n z said...

@Fariq

thee ^__^

I n n z said...

@liyana aziz

aah ;)

fikah mus said...

woohoo.
rajen snap gambar weh.
aku siyes malas gile nak amek gambar raye ni.
adik2 aku je yang pulun amek gambar sume.