Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, September 14, 2010

.makan dalam weh.

entry ni ade marah, kecewa, dan segala perasaan negatif .
agak2 bosan, ta yah bace.
sekian .

aku jalan-jalan kat fb tadi .
aku pegi lah kat fb used-to-be-my-close-friend-before .
aku dengan dia tak kawan kat fb .
aku add dia, tapi dy deny .
oke fine .
aku dah sakit hati kat situ .

aku tengok ade gambaq kawen .
aku ingat kan sape lahh kawen .
ghupe nye kak long dia kawen .
pasai pa aku tak taw ?

memule aku marah sebab dia tak ajak aku .
oke fine .
tapi sebenarnya aku marah sebab dia dah tak anggap aku kawan dia .
FUCK !
masa skola, ko pretend je lahh kawan dengan aku kan ?
sampai berebut-rebut nak dok sebelah aku .
fine !

kawan-kawan dia yang laen tade perangai macam dia .
aku tade gaduh pun aku rasa
dia jeh yang nak buang aku dari senarai kawan dia .

bile aku cite kat memenbe aku , dorunk kata, ko ni kawan-kawan pun nak gaduh .
eh hello , aku ka dia yang carik pasai ?
grr x(

AKU YANG ADD DIA KAT FB,PASTU DIA DENY .
aku kah yg carik pasai ?
pastu hang nak menggatai gedik kat kawan-kawan aku plak kan .
sebab tade sorang pun budak laki kelas kita yang nak kawan dengan hang kan .
hang jangan ingat aku tak taw perangai gedik hang .
aku marah ni .
huh. !

4 bantah cakap cikgu:

uSagi-cHan said...

take it cool...aku dulu pun macam tu gak..tapi bila tiba time die susah pandai lak die cari aku...tapi aku wat x tau je...n now...kawan balik ngan dia...tu pun ckit2 jew...

dr. karim said...

btol marah ni... chill k...
ramai ag yg nk kwn ngan awk...
x rugi pn awk x kwn ngan org mcm tu...

I n n z said...

@uSagi-cHan

aku fed up ah dengan org ceni .
susah baru ingat kawan .
ingt aku ape ?
grr x(

I n n z said...

@dr. karim

baek ;)