Meet This Blog In Facebook !

Friday, August 27, 2010

.kisah cinta #2.

usihh.
aku ingat aku sorang jeh yang men surat.
ramai rupenye ;p


okeh3.
pakwe seterusnya sape ye ?
aku dah lupe lahhh .
jap2 nak recall balik .
hurmmm ~~~

err nizam kot rasa nya .
masa tuh aku form 2 .
eh macam clash je kan aku dgn izan ?
wakaka xD

aku memang salu bertindan sbb dulu aku playgirl oke.
huh. sila percaya .
well, kanak-kanak ribena la katakan ;p
tetiba .

nizam ni aku kenal thru sepupu aku gak.
tapi sepupu kat seremban lah .
sepupu peluk cium, kembar aku .
beza usia kami seminggu jeh .
tak boleh blaa .

dengan dia pun aku men surat-surat lagi .
aku dapat henpon mase form 5 ni bhaii .
gile L .

aku dah lupe ah.
adehh ~

tapi ade satu hari tuh .
masa tuh siti nurhaliza wat konsert amal dekat kompleks .
aku dan rombongan orang kampung .
pegi jalan kaki oke .
agak jauh sebenarnya .
sumpah .
tapi tak de rase pape sebab pegi ramai-ramai kan .
huhu ;D

nizam ada sekali lahh .
dia tunggu aku kat main gate .
umah dia sebelah kompleks jeh .
huh . tak aci .

kat sini gak lah terkantoi dengan ibu .
adehh.malu3 .
tah macam mana , ibu dapat tengok aku dengan nizam .
padahal rasa abeh cover dahh .

yang tak boleh bla nya, aku pakai heels taw pegi sane .
sekali tapak kasut aku tercabut .
ko paham tak ?
tercabut oke .
aku nak buat ape lagi .
aku buang la tapak kasut tuh depan nizam.


"awak jangan lah malukan saya"

pastu dengan tade perasaan, selamba je jalan .
oke. skunk aku rase malu .
macam hell jeh aku masa tuh .

seb bek lah baru 13 tahun .
HAHAHA !

kitorg break sbb aku yang mintak.
sbb aku dah bosan .
tapi nizam kata aku ade yang lain .
erk ?.
aku tak sure sape orang lain tuhh .

dengar cite, nizam dah kawen .
tak taw la nape .
aku pun tak amek port ;p



oke. next pakwe !

6 bantah cakap cikgu:

Dairy Liyana said...

Rmai nye pak we adik...

kaizen shinobi said...

sejak bile aq tulis surat kat ko?

sejak bile aq kawen lak nih? har har har

dan2 tukar nama kat bloglist... ngehahahhaa

I n n z said...

@kaizen shinobi

kalo kau, mati idup balik pun aku tak hengen.
hahah xD

yg blog list tuh dy tuka sendrik.
gile agak nye.
pnt aku tuka.
grr

I n n z said...

@Dairy Liyana

hehehe ;D

oranglidi said...

awal nizam kawen.

Ery Farieha said...

huahahahha
aku 1st cinta monyet time skola rendah je
masuk skola menengah takde dah sampai la 1st love aku, mase form 4
huhuhu