Meet This Blog In Facebook !

Thursday, July 29, 2010

.cadangan berbuka puasa bersama bloggers.

aku rindu bloggers yaw..
HAHA !

aku, ery, kaizen, BH, shafiq .
kami berlima ade plan nk buke pose togeder-geder .
since, kitorg dah lame x hang out togeder ;)
kaizen tak jumpe lagi shaf dgn ery .
kesian budak kaizen neyh .
HAHA !
sape suh dok sabah .
wahaha ~!

malam tadi aku meset OL .
aku meset sbb ketepiler yg dia tulis.
kelakar aku rase.
kalo aku ingat ketepiler, mesti rasa nak gelak.
HAHA !

pastu OL ade tanya bile nk gath bloggers.
erk .
mane la aku taw .
tade ura-ura pun .
pastu aku cakap la yang kitorg ade plan nak boke pose togeder.
lantas aku ajak dy join sekali .
budak OL neyh geng dengan bebudak BTF .
pstt . aku segan bagan gile dengan bdk2 BTF dowh. dgn OL jeh aku rapat.
pastu aku macam terpikir nak ajak semua bloggers join sekaki.
amacam ?

kami berlima plan nak buka kat area gombak jeh .
pastu pas maghrib , g pusing-pusing KL since gombak dekat dengan KL.
tak yah formal sangat .
macam lepak-lepak biase jeh ;)

tak perlu ade organizer yg nk make it perfect .
sempoi sudahh.
ingat aku rajin kah?
HAHA !

sape dok KL ?
sape nk join ?
tarikh sama ada 28/29 Ogos 2010.
transport sendiri .
makan bayar sendiri.
makan kat restoran oke.
hehe ;)
kalo tade yg nak join , kitorg buke 5 org jeh
theee ^__^

34 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

ramai2 lagi meriah
tp segan
ngeeeeeeeeeeeee

kaizen shinobi said...

wahaahahahaa... pehal der libatkan aq?! hahaha

ery pemalu? erk! mcm salah orang jeh~ hahaha

jom meramaikan! ahaks~

Syed Fauzi said...

korang nak buka kat mana tu nyibuk je aku nak tahu haha

I n n z said...

@Ery Farieha

cehh.
ery penyegan ?
pengsaaannn xP

I n n z said...

@kaizen shinobi

ko ade peranan oke.
survey kedai makan yg murah dan sedap.
haha.

I n n z said...

@Syed Fauzi

kat area gombak jeh .
ade cdgn x ?

miss dilla said...

aku xde transport!!

Nur Areefah said...

nak folow.nak DIbelanje XD

Ery Farieha said...

@kaizen shinobi
btol laa
nnt ko jumpe aku, ko tau la penyegan ke tidak
ngahahahaha!

kembatolo™ said...

lepas lepak, semayang tarawih ktne wei?

Syed Fauzi said...

korang nak makan apa :) kalau aku tau aku try la suggest...aku pun bukan selalu makan luar haha :)

I n n z said...

@miss dilla

err err cene nk tlg tuh eh.
hehe xP

I n n z said...

@Nur Areefah

er di belanja ?
sape nk belanja areefah , angkat tgn .hehe xP

Ariff Shah said...

ramai2 lagi best :D

buat je terus untuk geng blogger punya

I n n z said...

@kembatolo™ cuti sehari tak boleh ke eh ?

I n n z said...

@Syed Fauzi

makan lauk bese jeh .
macam ko salu order .
tom yam ke , telur dadar ke.

I n n z said...

@Ariff Shah

err.
yg tuh bg org laen organize la.
hehe xD

J.M.R said...

nak join gk bley?

RedBoy said...

hoho.. aku x nk join.. sbb x de transport sendiri.. innz, pasal watermark tu lambat sikit.. sabar erk..sbb nk buat mcm yg innz nk tu perlu bnyk masa.. wait ye..

fikah mus said...

macam nak join je, sebab nanti aku nak turun gombak.
nak gi jalan2 ngan kawan yang amek engineering kat gombak tu.
apa2,aku roger balek k.

I n n z said...

@J.M.R

boleh sajork ;)

I n n z said...

@RedBoy

aiyakk.
rase menyusahkan red plak.
huhu xP
sowie ;D

I n n z said...

@fikah mus

pape roger jeh ;)

Syed Fauzi said...

Kalau nak dekat Gombak Station je dekat hehe =) mesti tau kan =)

Nur Areefah said...

takde orang angkat tangan? =.="
kuciwa~

I n n z said...

@Syed Fauzi

kat situ ade kedai makan ke ?

I n n z said...

@Nur Areefah

sabar3.
esok ade kot ;D

syahid said...

nak join nak join nak join!

I n n z said...

name ko dah terpampang kat situ pak cik .
opkos la ko ade.
haha.

Syed Fauzi said...

Jalan nak ke ong tai kim sebelah kiri

I n n z said...

@Syed Fauzi


eh station gombak sehala dgn ong tai kim ke ?
tak kan .
eh ke aku yg tak knl jln .
haha.

Syed Fauzi said...

Innz bukan station bas gombak:) nama kedai makan tu yang gombak station :)

I n n z said...

@Syed Fauzi

kah kah kah .
L nye aku .
tak taw la plak ;D

Syed Fauzi said...

Dari UIA ke ONG TAI KIM kedai dia ada belah kiri..nama kedai Gombak Station =)