Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 13, 2010

.delete blog.

eh silap plak .
delete facebook frens .
HAHA !
kau gile aku nak delete blog ?
kang meroyan si izuddin sebab tak dpt nk komen blog aku lagi .
KAHKAHKAHKAH !
nape izuddin ?
sbb, aku punye suka lahh.
esok2 aku sebut name orang laen plak.

semalam aku delete sorang .
rini aku delete lagi sorang .
jap lagi sorang .
aku tanak fb aku jadi cm ms .
soka2 kau jah nk add aku .
aku kenal kau ke ?
kalo kenal pun , aku baek dengan kau ke ?
HAHAHA !
ayat durhaka distu .
dah aku tak suke kau , jangan add , kalau ade dlm frenlist aku , aku nk delete kau sebentar lagi .

benci lah aku , kau akan dibenci twice .

ni kali ke bape tah kau buat perangai .
FUCK btl .
bek tade kawan macam neyh .
lalalaala ~
haa kan dah termencarut .

tadi kelas BE @ business ethics .
lecturer itu sgt tegas ye .
kau lambat ke kelas, sile pulang ke pangkal jalan .
mmg dia akan tutup pintu .
lalala ~

kene display matric card.
skema kot .
mane ade org buat macam tuh .
kami la student universiti yang paling degil nak display matric card .
HAHAHA !





18 bantah cakap cikgu:

a d r e y n i e e l i s y a said...

betul tuh..
my fb pun cuma untuk mmber jerk..
huhuhu....
smua d kenali..

Nurul♥Hawa said...

aku ase uia paling sempoi!!!
mmg susah la nk tgk student die pakai matric card!!

haram!!!

hakimfaridzul said...

wohohoho, nak delete aku gak ke???

kaizen shinobi said...

kelas BE? buffered earning ke? hahaha

perghh memang terbaek r kalau ade kelas buffered earning kan? hahahaha

errr display matric card? paling degil? setuju!!!!! hahaha

Hizami Rahim said...

okayh.
kat sini lagi strict kot.
zami kena pakai kemeja.
pakai tie.
pakai kad matric.
pakai kasut hitam.
dan sebagainya.
tak tertulis neyh.
haha~

mira ellyna said...

haha nakal.

Ery Farieha said...

satu hari satu je ke ko delete?
hhehehehe

kembatolo™ said...

tempat izuddin blaja ag sempoi..
kad matrik tayah bawak..
baju bebas..hahahhaa

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

matrik card aku tunjuk waktu nak beli tiket wayang dan main bowling jer.hahaha

I n n z said...

@a d r e y n i e e l i s y a

bgs3 xP

I n n z said...

@Nurul♥Hawa

taw x pe .
org skema jeh pakai card matric tuh xP

I n n z said...

@hakimfaridzul

eh, tak lah. org laen la xP

I n n z said...

@kaizen shinobi

Business Ethics la weyhh.
haha ! kalo ade kelas buff tuh , kompom 1000 org dftr kot. kahkahakah !

I n n z said...

@Hizami Rahim

zami kan bakal cikgu ;)
mmg la cmtu .
hehe xP

I n n z said...

@mira ellyna

hehe xP

I n n z said...

@Ery Farieha

boleh dikire mcm tu lah ;)

I n n z said...

@kembatolo™

mesti izuddin pakai bikini g kelas kan ?
haha !

I n n z said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

cehhh. lagi tak leyh pakai ini mamat .
sengal. haha !