Meet This Blog In Facebook !

Monday, July 12, 2010

.abang,mintak tolong boleh?.

pukul 330 petang tadi aku ade kelas macroeconomics .
ouhh inilah paper yang aku kene repeat .
wargghh ~
bosan oke subjek economics .
me dun likee =.='

seb bek la aku tak dapat lecturer yang same .
kalo tak , mesti aku kene aim abis-abisan .
kahkahkah !

abeh kelas kul 5 .
aku terus pecut pegi batu caves .
hoi ! hoi !
bukan g menyembah patung besar gabak tuh eh .
aku pegi giant lahh .
nak beli sweather emergency sbb kan aku tade sweather =.='

mase nak pegi kelas tuh , aku check tayar motor .
kurang angin plak kat tayar depan .
before sampai giant , aku singgah petronas .
nak isi angin lah takkan nak isi NGV plak en .
HAHAHA !

dah park motor .
aku tengok la tempat isi angin tuh .
pehhh.
konon-konon reti gune lah kann.
aku pandang sekeliling .
pastu aku nampak ade abg petronas tengah tak buat pape .
aku pegi kat dy , terus cakap nak mintak tolong isi tayar .
takkan nak tunggu tercongok jeh kat situ kann ?
mesti tak berisi angin lah tayar aku.
mekasehh abang petronas ;)

pastu masuk giant .
amek sweather , pencuci muke , cotton buds , tisu , shaver .
sekali bayar RM45.55 .
seb bek la semalam ayah bagi RM100 .
banyak la cikit duet.
hehe ;)

malam tadi alip mesej cakap dy tak paham tengok jadual sbb org tuh bagi jadual tak sertakan nama subjek sekali kot .
huhu xP
pastu dy cakap .
satu subject 5 kotak .
maknanya , satu subjek 5 jam .
HAHA ! giloshh .
pas maghrib tadi aku mesej dy tanya cene kelas .
dy kate kelas pagi jeh 4 jam .
kelas petang cancel .
yang 4 jam tuh satu subject kot .
mmg terbaek lah .
muntah la adik aku belaja .
lalalaa ~

kan aku dah cakap ,sem neyh aku kawan dengan motor jeh .
sebab sume dah tak pedulikan aku .
nampak aku buat macam tak wujud .
sabar innz sabar ;)




16 bantah cakap cikgu:

naz said...

gila bapa 1subjek 4jam 5jam haha tidur la

adrina sidek said...

kawan ngan akak je la...hehe.. ;)

humaira said...

kalu ak xsmpai 10minit ak dah menguap...
nih 4jam...kene bwak toto 2..
ha3

kembatolo™ said...

motif gambar last tu ape weyh?
taley detect r..hahaa

I n n z said...

@naz

taw x pe .
sekali dengan bengkel kot ;p

I n n z said...

@adrina sidek

hehe xP
boleh3 ;)

I n n z said...

@humaira

taw x pe .
kalo tido pun dah 4 5 kali bangun kot. haha !

I n n z said...

@kembatolo™

saje letak .
nak bg kau tengok.
kang rindu plak.
haha !

Nurul_HaWa♥ said...

weyh!! ari rabu t motor aku sampai..
ktne nk isi minyak motor hah??
ish..klu aku lg la x reti nk isi tayar angin tue..
pape pasal moto pun aku xtau..
bwk org pun aku x yakin..hahaha

atok said...

ekonomi best la, best glew heh ;p

kaizen shinobi said...

wahahhahahhahhaahhahahhahaha

adik ko study 1 kelas 4-5 jam? siyes der... aq yang x sampai 2 jam nak muntah hijau dah ni haa... wakakka

weh2.. aq dah start kelas.. amek study theory... muntah biru2 tuh... wakakaka

dak eina (◕‿◕) said...

berkawan ngan mot0 jek?? xde kawan ke?? hihi sedih plak adik awak stdy 4jam? haih xmengantuk ke...

I n n z said...

@Nurul_HaWa♥

kat highway ade , kat batu caves ade .
byk derr stesen minyak xP

I n n z said...

@atok

tak best la atok..
ngantok jeh xP

I n n z said...

@kaizen shinobi

hahahahaha !
sile bawak baldi ke kelas yew xP

I n n z said...

@dak eina (◕‿◕)

err .
mmg gmi cmtuh .
ngantok kot .
aku suh bwk bantal p kelas.
huhu x: