Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 11, 2010

.Live Blogging : Mahallah Nusaibah , IIUM.

wahhhh !
tajuk nak live blogging jeh .
macam haram .
WAHAHAHA!

aku baru balik dari bilik kawan aku .
aku pinjam bodband dy jap nak download menetang ape tah name nye untuk membolehkan aku menikmati kemudahan IIUM wifi .
HAHA !
eh hello , aku kan blogger tegar lagi segar dan bugar .
mane boleh hidup tanpa internet dan blog .

aku bace komen korunk untuk entry lepas lawak ah .
logik la pulak aku nak bawak beg AF naek motor en .
hehe xP
aku bawak motor, ayah follow belakang naek kereta dengan ibu .
ko hengat barang aku 1 beg AF jeh ke ?
HAHAHA !
aku taw korunk bergurau .
alololo ~

aku dapat bilik tingkat EMPAT hokeyhhhh.
mongah acik panjek tanggo .
huh .
seb bek la aku tak berhajat nak pakai heels poie koleh .
kalo tak , mao patah tumit kasut .

well ~
aku masih ke kelas dengan merempit .
jadi , korunk , see you on the road !

huwaaaa T_____T
nak gapield !

10 bantah cakap cikgu:

Sharinginfoz said...

selamat beruiam...... seronok kan jadi student

oranglidi said...

wehuuu..daah start student life smula ka?

kembatolo™ said...

penah tak ko merempit pakai kaen?hahaha

kaizen shinobi said...

tingkat 4??? hahahhhahhahahahhahahahaha

okeh... pasnih kurus r ngko ek? sebab bulan pose ag kang.. hohoo

I n n z said...

@Sharinginfoz

hehe xP
seronok kot ;)

I n n z said...

@oranglidi

begitu lah ;)
abes sudaa cuti ku ;p

I n n z said...

@kembatolo™

kain ?
aku salu pakai baju kurung ape .

I n n z said...

@kaizen shinobi


huih ~
sangat weyhh .
hahah !

lily lotus said...

hati2 merempit tu yer :D

I n n z said...

@lily lotus

hehe ;)
baek3 xP