Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 18, 2010

.huwaaa T_____T

kul 3 kang , gerak balik uia.
ouhhh malas sungguh T___T

gonna mish my queen bed ;(
my bucuk gapield ;(

next week cocu class dah start , dah tak boleh nak balik umah . grr x(
cehhh macam la rajen sangat aku nak balik kan . HAHA !
tunggu la raya nanti la aku balik seremban .
sbb kelas cocu tuh hari sabtu .
jadi kalo ade sesape yang nak ajak aku kua berjalan di hujung minggu .
sila la halo3 hp lopek ku yep .
wahaha !

okeh~
mahu mandi .
jumpe lagi malam kang ;)

8 bantah cakap cikgu:

liyana aziz said...

yana jugak akan kembali ke kolej malam ni, sangat bosan okay?? dengan line tenet yg siput, tergendala lagi blogwalking jugak blog update.. =)

fikah mus said...

beb,aku pun ade kelas gak sabtu.
kelas management.
kena sabtu,sebab lect dari gombak,yg free pada weekend je.
huhuhu.
tapi stat ujung bulan la.
skang kat umah,balik jap.
malam ni baru gerak.

I n n z said...

@liyana aziz

rumah terbaek kann ?
slmt pulang ke kolej yep ;)

I n n z said...

@fikah mus

ko tade halaqah ke ?

kaizen shinobi said...

wahahahha

cocu dah start next week? damn~ haha siyes, dah r aq repeat halaqah tuh... wahaha

kembatolo™ said...

tataw nak komen ape..
takkanla nak komen nak tumpang mandi gak..
hahahahahaha=p

I n n z said...

@kaizen shinobi

jadi , sile lah hadap halaqah lagi yep ;)
haha~

I n n z said...

@kembatolo™

oih3.
jangan2.
bukan mahram .
haha~