Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 6, 2010

.kenapa orang suka muncungkan mulut bila tangkap gambar ?.

  • merasakan akan lebih comel .
  • ingin menyembunyikan ketembaman pipi yang sebenar .
  • merasa diri akan kelihatan seksi .

point no 2 tuh , ko boleh buat experiment sendiri .
sbb aku dah cube .
ternyata berkesan !

sbb tuh girls akan tangkap gamba, muncung bibir .
ingat cool la tuh .
HAHAHA !
cakap orang , aku pun salu jeh buat .
lalalaa ~

tapi bile sek tengOk jeh gaya yang sama .
nak-nak pulak orang tuh gile kamera , nyampah plak .
sebab tuh aku jarang letak pic kat blog .
sbb tak nak orang menyampah .
sbb aku mmg menyampah tengOk girls letak gamba gedik dlm setiap entry .
HAHAHA !
kejam sial statement aku .

19 bantah cakap cikgu:

nabilah_2908 said...

huhu..betul juga tu...dok tertnya2..kenapa la budak2 sekarang suka sngt muncungkn mulut..besarkan mata bila ambil gambr..mn2 sama jer caranya...

nk sorokkn ketembamam pp rupanya..haih mcm2.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KISAH DD & DUIT

kembatolo™ said...

aku tanak komen pape..haha

zati said...

hahaha..sumpah tak pernah lagi snap pic dengan bermuncungkan mulut, tak reti hahak

saya_arief said...

kerana kecantikan itu hak milik setiap insan..
haha..

sujairi said...

memang nampak kiut dan kiut sekiut kiutnye bila muncungkan bibir..
tpi kadang2 ada yg terover tu terasa mcm gedik pun ada..hahhaha

Un Phat Lee said...

akhirnya br gua tau jgk sbb ape pompuan ske muncung bibir bile amek pic. B)

hakimfaridzul said...

statement tak buleh belah~

hak3

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

huhu...
motifku jika buat bgtu adalah no 2..
hehe..
giles x skes pipi tembam..

RedBoy said...

memang akan kelihatan sangat cool lagi selamba tetapi awas, jika selalu akn memudaratkan bibir anda yg sangat seksi tu.. haha

I n n z said...

@nabilah_2908

haha.
btl .
tak caye, try la ;p

I n n z said...

@kembatolo™

asal ?

I n n z said...

@zati

mybe patut cube .
tak susah pun.
hehe xD

I n n z said...

@saya_arief

iklan BML .
haha xD

I n n z said...

@sujairi

btl3 .
sampai jelak plak nengok ;p

I n n z said...

@Un Phat Lee

rahsia terbongkar xD

I n n z said...

@hakimfaridzul

kejam kan ?
hahaha !

I n n z said...

@˙·•♥ QaSeH ♥•·˙

tahu tak pe ;p

I n n z said...

@RedBoy

ouhh yeke ?

_princess.shy.shy_ said...

hahaha~adeh..sadisnya statement..kalo an2 sendiri punya kawan2 pp tu sengaja bg tembam tym snap pic sbb CHUMILL~hahaha~chumill kew?xtw la..tp kalO t'over tu mang nyampahla sgt juax tgk.adei~haha~