Meet This Blog In Facebook !

Thursday, July 15, 2010

.aku dah taw sape kawan aku .

air mata aku mengalir lagi .
dari tadi .
dah lame aku tak nangis macam ni .
dah lame pipi aku tak basah dek air mata .

aku kan nk pegi wangsa maju tadi .
aku turun jeh kat motor, tinggal sweather jeh .
mane helmet aku ??
yew ! BUDAK UIA DAH CURI HELMET AKU.
FUCK !
mesti ko sangat MISKIN kan sampai helmet yang tak sampai RM 50 pun ko nak rembat .
sampai kah helmet yang calar balar tuh pun kau nak kebas !
mmg SIAL ah kau .

ikutkan hati , aku nak mencarut lagi .
cukup la.
2 perkataan .
itu pun kang ade yang panggil aku si sundal plak kang .

thx to shuib sbb bg aku pinjam helmet tadi .
thx to farhanah sbb tolong aku .
thx to paan sbb anta helmet kat aku.
thx  my dear darina for helping me out .

yang laen ?
adoo ?
aku kol, sume tak berangkat .
oke, fine la kannn.
nama FARAH tertera di skrin .
kompom nak mintak tolong lagi neyhh .
ta yah angkat laahhh.
bia kan dy .

tak pe la.
aku tak kan jadi macam korunk .
kalo nak pakai motor, cakap jeh.
aku bagi kunci , full tank lagi .
nak pinjam buku , amek la, siap lecture note aku bagi .

time susah cari aku .
time senang , aku pun kau tak nampak .


















ibu T______T

23 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

holohh
siannye
sabar2
ade hikmah
mane tau dpt helmet lg superb!
hehehehe

hiro said...

sabar2...beragama pun tak cukup teguh.

Wan Perlis said...

ok la tu
helmet aku hilang kat tempat kenduri
rasa nak pijak ja mamat lahanat tu

sHaiRA haIFA said...

kawan susah sukar dicari..
kawan senang dimana2 shja..

penah gak ilang topi..
tp berdikari (berdiri ats kaki sndri)..dan sehingga hari nie dapat bertahan dengan apa yg berlaku even air mata sentiasa menitis..Bertapa murahnye air mata ku ini..tp apakan daya..Hanya Allah SWT sahaja yg tau

NurainiMZ said...

sabar ye...
ade hikmah sume yg jadi..
think +ve k.. ;)

alin said...

biase la tu..time kite senang, byk duit, keliling pinggang kawan kite. tp bile kite jatuh gedebuk, takde org nak tolong kite..lumrah la tu.huhuhu

kaizen shinobi said...

oi... mcm aq jeh tuh... hahaha

bukan x angkat der... aq x save name ko kat celcom... maxis aq tinggal kat bilik jeh~ jangan marah aq... hahaha

btw... agak jahanam disitu.. helmet member aq dah naik bosan dah aq dengar dia beli helmet baru (maksudnya hilang ler tuh...) sekarang nih dok letak dalam bilik jeh~

kembatolo™ said...

apsal tak call aku?aku g amik ko teros t..

Nurul♥Hawa said...

ish risau lak...
nie nk kne jga helmet aku betul2 nie...helmet aku pun buruk jeh calar balar, tp klu org dh curik, die curik jeh.

ijat_asni said...

baek curik moto trus
lagi untung (tetibe kan...)
hee~

I n n z said...

@kembatolo™

aku kol kau . dy cakap tiada dlm perkhidmatan.
ape kes ?

puan farah said...

tu la dik..kawan sjati susah nk cari..akak lg la..dh la masa dia susah tolong dia..ikhlas ok..tapi bila dia snag,bkn nak tlg kta yg susah,ciap blh hina2 akak lg..stop...taknak imbas balik..tsk..tsk..

I n n z said...

@Ery Farieha

tak nakkkk..
nak helmet aku jugak ;(

I n n z said...

@hiro

ee. tak paham la org ceni. x(

I n n z said...

@Wan Perlis

grr x(
desperate sgt la tuh .
kalo jumpe, ko pijak je.
aku izinkan.
haha !

I n n z said...

@sHaiRA haIFA

btl3.
susah nak knl mane satu yg betul2 kawan ;(

I n n z said...

@NurainiMZ

sedang berusaha ;)
thx yah ;)

I n n z said...

@alin

nape ye agak2 macam tuh ?
;(

I n n z said...

@kaizen shinobi

byk duet kwn ko tuh der. huhu xP

I n n z said...

@Nurul♥Hawa

terdesak tuh weyhh .
dah hilang rase berslh .
paker btl org yg curi3 neyh x(

I n n z said...

@ijat_asni

waaaa
jangan la curi mtr sy ;(

I n n z said...

@puan farah

lagi sedihh .
they dont deserved to be our friends.
saket ati jeh .

HoneyBUZZin said...

Yang tak tolong tu biarkanlah....yang penting kita dah tau waktu susah, sapa kawan kita.
TakeCare