Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 6, 2010

.cheque NUFFNANG dah selamat di bank in.

sejak cuti 3 bulan .
boleh kire pakai jari kaki bape kali jeh aku bawak motor .
sampai aku rase macam aku dah tak reti bawak motor .
adehh .
over3 .xD

cikit-cikit bawak kete .
sbb skunk kan cuaca panas ya amat .
mau bertambah rentung aku yg dah hitam neyh .
HAHAHA !

walaupun aku HATE TO DRIVE A CAR .
tapi demi keselesaan , aku buang la perkataan HATE tu jadi LIKE .
iklan jap : ouhhh sile tekan button LIKE untuk blog ini yang ade kat section "suke blog pink neyh ?".
tapi sambil drive , sambil menyumpah .

aku bawak kancil jeh .
kan comel .
orang laen bawak kete besar macam bas , panjang macam bas lagi .
pastu suke-suke nak masuk line aku tanpa bagi SIGNAL .
aku fed up betul dengan orang yang tak reti nak bagi SIGNAL.
ouhh oke . mari beranggapan baek .
signal dy TERCABUT kot .
sbb tuh tak reti bagi signal kan ?

aku tak suke HON .
aku jarang gile tekan HON .
sbb bagi aku HON tuh annoying .
sbb bile buat salah mesti orang HON .
jadi , aku jarang tekan HON sbb tanak bagi orang langgar kete aku sbb dy rase marah sbb aku tekan HON .
haa paham ?
HAHAHA !

ahad neyh akan bermula kembali kehidupan seorang minah rempit .
tapi bukan minah rempit yang dok menonggek kat atas ZR mahupun Z .
tapi ini minah rempit yang memecut menunggang motor tanpa menghiraukan orang lain .
uihh bahaya .

aku harap tak de lagi budak uia yang berhasrat nak keja aku macam naqi buat sem lepas .
pastu cakap aku bawak laju .
memang sedia maklum aku bawak laju .
kalo cicir , jangan salahkan aku .
HAHAHA !

kalo nampak aku ngah bawak motor dalam uia , sile HOI .
nanti aku HOi balik .
hehe xD

pagi ni aku pegi tampal gigi .
tak saket cume rase nak buwekkkkkk ;p
masa doktor tuh gerudi gigi aku .
dengan air dari gerudi dy tuh .
buat aku rase nak tersedak .

setahun aku tanggung saket .
baru rini , aku berani nak g jumpe doktor.
hebat kan aku ?
HAHAHA !
hebat otak kau !
doktor cakap gigi geraham aku 3 berlubang .
tapi dy tampal 1 dulu .
yang lagi dua , tahun depan plak buat .
erkk .
ye , aku takut doktor .

pastu gerak p bank plak .
transfre cheque NUFFNANG yang dah dapat semalam .
lagi 3 hari , duet aku masuk .
weee ^___^

nak beli sweather , ganti kan sweather yg hilang mase YOUTH'10 ritu .
pastu nak beli sling bag .
pastu nak beli sneakers .
oke .
banyak plak nak beli, padahal duet 5posen jeh .
HAHAHA !