Meet This Blog In Facebook !

Friday, July 2, 2010

.aku bosan der =.='

b o s a n .
aku nak post entry banyak3 .
naseb laa ..
rini jeh dah 3 entry .
masuk neyh yang ke empat .
HAHAH !

ado den kesah ?

tadi kan masuk blog orang tuh .
saje nak tengOk2 gamba .
gamba yang dy amek sume cecantik .
i loikeee . haha !

pastu en nampak kat side bar dye .
yang ruangan untuk blog list .
tingg ! ade blog aku .
wahahahaha !

teruja weyhh ~
sebelum neyh manO adO .
tah bile tah dy letak blog aku .
shuke giloshh ~
pastu rasa happy jeh .
sampai sengih sorang2 macam orang gilakk .
HAHAHA !

seb bek ayah aku tak balik lagi.
kalo tak mesti malam neyh dy busy pack baju aku nak anta aku p tanjung rambutan esOk .
haha !


dah. itu jeh nk cite .
nak upgrade blog lagi .
tata !




10 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

ko memang xde keje nih nak men ngan coding2 r nih? wakakkaa

BLOG PUTERA YUSOFF said...

mmg syok klu kat blog owg ada url blog kita dalam list

kembatolo™ said...

blog sape la tu sampai wat ko angau satu mesia..hahaha

QieFLy si Dolce said...

huhuuh takpe2 wat je banyak2..
Entry terkini : Takpela at least Fasha Sanda dah mengaku!!

I n n z said...

@kaizen shinobi

x de. ko ade keje tak tuk aku ? haha !

I n n z said...

@BLOG PUTERA YUSOFF

aah. hehe xD

I n n z said...

@kembatolo™

ade laaaa ~ xD

I n n z said...

@QieFLy si Dolce

hehe xD

MrNamie said...

haha.. kalo da smapi entry ke 100 mlm ni bgtaw k..aku spon mekdi.. hahahaha

I n n z said...

@MrNamie

haha !
mmg tak la en xD