Meet This Blog In Facebook !

Friday, July 2, 2010

.tengok neyh weyhhh.

template baru lagi kannn ?
hehe xD

aku saje pilih kaler pink .
sbb rase mcm geli2 (baca : girly) gitu .
HAHAHA !

a few changes had been made .
korang detect la sendrik .
tak banyak pun .
tapi aku sangat suke features baru neyh .
lalalalaaa ~

macam3 aku dah apply .
merata aku cari tutorial .
thx to all blogs that provided me tutorials .
lupe plak blog mane .
tapi thx a lot lahh xD

amacam ?
oke ke better yg dulu ?
berat ke ringan lagi yang dulu .
sbb aku dah pasang linkwithin tuh .
aku tak pernah pakai before .
so tak taw la dy effect berat blog ke tak .

kalo ade komplen .
sile taip "KOMPLEN" pastu anta ke 17690 .
setiap sms dicaj RM3.50 .
HAHAHA !

ouhhh.
malam tadi aku tak dpt nk blogwalk kat blog korunk .
pomen2 ape yg patut .
sbb aku demam.
kene hujan semalam.
jadi, pukul 9 aku dah lelap .
zzzz =.='

rini aku blogwalk k ;)

isnin minggu depan aku tak dapat nak anta adik aku p GMI .
T____T
neyh sume gara-gara hamba Allah yang nak masuk raudhatus sakinah tuh .
sbb dy , ayah ngan ibu akan terus bergerak ke KL lepas hantar alip.
aku kene dok umah , sbb kene amek ami ngan adik dr sekolah.
aku MARAH dengan kau neyh wahai perempuan !
nampak tak muke marah aku neyhh ?



18 bantah cakap cikgu:

RedBoy said...

rasanya template kali ni lebih better dari dulu..cantik n tenang saja tengok..

tahniah..Anda telah membuat keputusan yang tepat lagi adil..haha

kaizen shinobi said...

cis3.... ngehahaha....

ping jugak dia buat... ape daa... pinky2 sekrang ek? ngehahhaha

I n n z said...

@RedBoy

macehhh ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

HAHA ! tapi tak de pink striking kann ?
pink lite2 gitu . haha !

cantik tak ?

intanurulfateha said...

g lah rest klu demam
makan ubat eh! ;)

naz said...

pink ni lembut sikit. sdp mata mandang jgn pink terang. sakit hati je haha

Farid MOFASAD said...

BLOG AI LAGI CHANTEK DAN SAKAI!



PRRRRRRUUUUTTTTTTTTTTTT!

miss dilla said...

weyh, ajar cara nk letak GB, Fb, ngan twitter kat tepi tu.

lily lotus said...

yang penting pink! hehe..geli2 pun nampak cute...

salam kenal :)...lily lotus

enjelinajolipit said...

ye..lawa. gua kesah sunggoh! pink itu perillis ok!

@yuE said...

kat blog ko ni aku suka tulisan kat header ko tu...cantik kot!!!!!

I n n z said...

@intanurulfateha


oke kak intan ;)

I n n z said...

@naz

tak nak pun pink terang . sake mate jeh . huhu xD thxx ;)

I n n z said...

@Farid MOFASAD


hoho .
yolah ;)
sek kentut jeh .
esh3 xD

I n n z said...

@miss dilla


demi kau , aku buat tutorial ituw xD

I n n z said...

@lily lotus

hehe ;)

I n n z said...

@enjelinajolipit

perillis ?
mende tuh ?
xD

kembatolo™ said...

mane marah?tak nampak ponn..?haha