Meet This Blog In Facebook !

Thursday, July 22, 2010

.huh penat der.

weyhhh aku kat rumah weyhhh .
HAHA !

pe kehei la pompuan neyh asek balik rumah je .
baru 2 minggu kot.
takkan homesick.
WHAT ? HOME SICK ? HAHAH ! LAWAK OKE.
aku tak pernah home sick .

last week aku balik sebab hati aku sakit dok uia tuh kann ?
minggu ni aku balik sebab aku nak interview mak cik comel kat blkg rumah aku neyh ha.
sume sebab assignment BE .
hape ?
ko ingat nak dapat BE tade assignment ke ?
wakakaka !
ini bukan BUFFERED EARNINGS yer hadek3.
neyh BUSINESS ETHICS .
HAHAHA !

kat sini berlaku ekonomi .
iaitu opportunity cost .
choose the best among choices and benefit me more.
forgone the alternatives .
paham tak ?

dalam nak siapkan assignment , aku kene balik umah .
pastu bile dah balik rumah , maknanya aku burn kelas cocu ri sabtu neyh .
HAHA !
teruk sungguh pelajar neyh ;D

dari LRT GOMBAK ke LRT PASAR SENI ke JALAN HANG TUAH ke SEREMBAN .
penat hokeyhhh .
paling lama tunggu RAPID KL masuk uia.
huh ~
kalo msk maggi mahu 2 mangkuk aku telan .
seb bek aku pose tadi .
lalalaaa ~

first tyme aku naik bas SUASANA EDARAN 2 tingkat .
aku duk bawah .
kecik tapi best sbb tak ramai kan ;)
pastu tb leyh tengOk dengan jelas .
wuu ~
jakum3 .
HAHA !

aku sbnr nye scary nak naik bas double decker sbb kes sani express tu laa.
ngeri weyhh .

tapi tu jeh yang dah nak gerak .
lagipun aku mmg dah tak larat .
tak koser nk nunggu bas lain .
pening pale .
dah la tak sahur .
=.='

okeh3.
komen3 kat entry3 lepas aku dah reply .
banyak la plak.
1k tuhh .
HAHA !
ko ingat ko hanis zalikha ke pompuann ?

btw, congratz to adik ifa sbb dah pregnant ;)
somel jeh kamu neyhh .
dia kawen muda .
baru je lagi .
korunk p la wish kat dia eh ;)

oke lah.
tak taw nk ckp pe .
babai ~

6 bantah cakap cikgu:

hellioz said...

homesick aje
pompuan sungguh perangai


























































gyahahahahhaah~

Dairy Liyana said...

Huh, penat jgk..bace entry nih..
cute.. wuhuuuu (",)

diriku said...

he2..slalu org homesick klu xbiasa berjauhan ngn famili..

I n n z said...

@hellioz

haih ~ bukan lahh oii

I n n z said...

@Dairy Liyana

haha.
panjang kan ?
hehe xP

I n n z said...

@diriku

haha. bukan saya ;)