Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, July 28, 2010

.memang korunk sume same ke eh?.

perempuan dan mengumpat .
susah nak dipisahkan .
kan3 ?

aku "perempuan" yang tak berapa rajin nak mengumpat .
eh kenapa ada quoting ? sebab aku bukan "perempuan " sangat. HAHA !
sebab aku sangat mementingkan TIDO .
lagi besh.
wakakaka ~!

buruk sial perangai aku.
HAHA !

roomates aku 2 orang budak kos tet.
2 minggu before tade hal .
sunyi sepi jeh bilik .
tapi minggu neyh hiruk pikuk.
sbb ade kwn dy dok menumpang kat sini .
oke.
dah jadi 3 orang budak kos tet.
they are so loud .
hari-hari telinga aku disajikan dengan cerita jelik orang laen .

orang tuh clash dgn orang tu la sbb laki tuh men kayu 8 lah .
orang neyh nk kawen dgn org tuh , tapi perangai macam setan.
bla bla bla ~
abeh semua keburukan orang nak cite.
aku dah lame tak mengumpat sbb ibu kata kalo kite cite pasal orang , nanti Allah balas balik.
better be silent !

aku rase nk kua .
tapi tak taw nak merempat kat mane.
jadi aku dok jeh dlm bilik , layan FB .
kadang-kadang layan buku .
wakakakaa ~

budak-budak neyh kalo cerita , macam ngah wat pementasan teater .
penuh semangat dah bergaya .
hoho xP

tak pasal-pasal jeh dapat dosa dah .
kan baru tuka buku amalan ;(
dorunk tak kesah ke eh ?
ritu dengar cakap dengan mak dalam phone ; "kak ngah buat solat sunat syaaban jeh"
heh.



neyh bukan kire mengumpat ke ?
sengal punye innz
HAHA !

12 bantah cakap cikgu:

zida said...

wahahah bukan UIA nilai bilik besar2 ke? bukan ramai2 ke?? ngeh3

I n n z said...

@zida


di gombak sudaa ;)

kaizen shinobi said...

@zida: tuh matrik jeh~ tapi aq penah kat matrik dorm 20 orang, tapi dalam tuh 3 orang jeh~ heaven! ngehaha

weh2...

ko merempat kat bilik usrah sudey~ kan kosong tuh? ngehahaha

Hidemichi said...

Muka kamu terlalu cute utk mengumpat org! (mengayat detected!)

naz said...

sebelum puasa apa salah nya haha sesat

Syed Fauzi said...

Innz UIA Gombak ke? oh berjiran la kiter huhu..biasala aku pun xpaham sesetengah orang ni, ada je nak mengumpat itu ini pelik betul macam la ada manfaat

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kau mengumpat versi moden.hahaha.ala,pompuan dan umpatan dah macam nasi lemak dengan santan.xde satu,xjadi nasi lemak.

I n n z said...

@kaizen shinobi

mane ade bilik usrah .

I n n z said...

@Hidemichi

yeke3 ?
hehe xP

I n n z said...

@naz

haha.
cm tuh eh ;p

I n n z said...

@Syed Fauzi

mengumpat memberikan kepuasan maybe ;)

I n n z said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

haha.
well, zaman dah berubah , dunia dah maju .xP