Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 4, 2010

.aku selesa berseorangan.

aku tak suke share barang dengan orang .
pape jeh .
bukan kedekut lolz .
tak biasa la weyhhh .

sbb memang dari kecik , barang-barang aku memang aku punye jeh .
kan anak pompuan tunggal .
takkan la plak nak share baju kembang (gaun) dengan adik2 aku kan .

mase duk rumah lame , aku sebilik dengan adik2 aku .
tapi laen2 katil la .
katil aku single .
aku sorang jeh .
yg lagi 3 org share katil 2 tingkat .
padan muke .
HAHAHA !

kat rumah skunk , aku dapat bilik sendri plak .
ye la.
takkan aku nak tidur dgn adik2 aku .
ko hengat adik2 aku tuh tak membesar ke ?
kang ado yang jadi kekah kang.
HAHAHA !

pastu aku tak suke bawak kawan balik rumah .
kalo ade sedara mara nak datang rumah , mmg aku kene sedekah bilik aku kat dorunk .
aku terpaksa tidur bilik adik aku .
pastu dorunk kene tidur lua .

pastu lagi , aku tak suke kalo ade org menetap kat rumah aku .
sbb mmg lagi sekali bilik aku jadi mangsa .
kalo ade org dlm bilik aku , pe mkna nya ?


  • aku dah tak boleh bak bersexy2 dalam bilik pas mandi sementara keringkan badan .
  • aku dah tak boleh nak bergayut tengah2 malam org yg dlm bilik tuh dah tidur .
  • aku tak boleh nak sesuki tanggal tuala sbb nak pakai baju . bahkan kene pakai dalam toilet . (paling tak suke !)
  • dah tak boleh nk gegolek sesuki atas katil sendrik ;(
  • dah tak boleh nak syok sendrik men mekap ke , tangkap gamba ke , men pesyen3 ke . ;(
  • pastu lagi , bile time nak tidur . kalo ade org laen dlm bilik aku , membuat kau rasa serba salah kalo masuk tidur lewat . eh , korunk pun taw aku tidur pukul bape .



banyak lagi .
yang pasti aku sedang bersedih sbb mungkin tak dapat ikut ibu ayah anta alip ke GMI esok . ini paling sedeyhhh . semalam baru berhip hip huray sbb boleh ikut . rini Tuhan tarik balik kegembiraan itu . nak nangis T___T

18 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

bilik aku pun sll jd bilik tetamu
:(

Amir Izzat said...

Laa...sama la kita.hahah..
kantoi..kantoi..bersexy dalam tandas..kah3..

hurm..yang paling geram masa saudara mara dtg..penah gak terjadi kepada amir..bilik kena kemas dulu..bg diorang tido..kita duk luar je laa...

huhu..pasal bilik bgi amir no problem..amir sorang je anak lelaki..keke...

Jadi,kita semua selesa berseorang..kan? kalau berkapel,mana selesa berseorangan..kan?

z h a f said...

hukeleh..kau pompuan ke..?kau nie dah pondan kritikal dah nie..kau laki laa innz..!!haiyooo..

I n n z said...

@Ery Farieha

aku rase sume bilik perempuan kene jadi guest room la . sedih xD

I n n z said...

@z h a f

ouhh ye ?
aku lupe la .
neyh gara-gara talsub dgn pondan .
almaklumlah i kan pondan tegar .h
kahkahkah !

I n n z said...

@Amir Izzat

tahu x pe .
tang kene kemas tuh yg mls tuhh .
kapel, tak tidur sebilik .
hahaha !

Tulip said...

nak menyampuk...kalu dah kawin baru la tido sebilik kan..hehehe

but...mmg x best pun...

kaizen shinobi said...

aq lebih kurang same ngan ko je..

aq lak anak lelaki tunggal! hahahhaa

katil aq besar!!!! tapi aq sorang... bilik besar... aq sorang gak...

adik2 ngan akak aq 3 orang, katil tingkat... 1 bilik... lalalala~

ZACK ENTRY said...

jika org dtg umah kita, 1 umah dpt pahala n murah rezeki..
lebih2 lg kalau kita bg makan, gembirakan mereka n bg tempat berteduh..lagi berkat kan..=)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

kantoi banyak perkara di sini :)
hahaha

I n n z said...

@Tulip

aah . btl3 .
;D

I n n z said...

@kaizen shinobi

aah der .
katil aku besar .
adik2 aku katil sume single .
haha !

I n n z said...

@ZACK ENTRY

hehe ;)

I n n z said...

@s h a f i q h a s h i m _____


hahaha!
taw3 xD

cik panadol said...

setuju2...bile dah tahap malas sgt...lepak dalam bilik 24jam pon xpe hahah...

kembatolo™ said...

aku ase macam tak patut ke ko gtaw pasal penjelasan tu..ko tak as macam tu ke?hahaha

I n n z said...

kenape ?

Hizami Rahim said...

wah.
dasat tol prinsip neh.
hehe.
takpe2.
lain orang lain cara dia.
mungkin innz mmg x selesa berkongsi.
thats ok.
:)