Meet This Blog In Facebook !

Friday, July 30, 2010

.bek simpan jeh motor kau tuh.

hari ni tade kelas.
pe barang kelas hari jumaat.
tak student langsung.
HAHA !

aku bangun kul 11++ .
itu pun sebab ibu mesej cakap duet dah di bank in .
pasal duet, bangun terus.
wakaka.
tapi aku tak g amek lagi .
malam-malam kang laaaa...

dari malam tadi aku sek bukak page event neyh .
aku nak join oke.
sile paham .
aku ade motor tapi tak taw jalan nak ke sana.

sume yang aku tanya, sume suh aku tengOk kat google maps.
aku dah tengOk dah .
tapi masalah nya aku tak taw jalan--jalan yang di nyatakan disitu .
aku tak pernah lalu lagi .
grr x(

ade sesape tak, nak gerak sekali ke dengan aku .
aku dari uia gombak .
tolong la guide aku T___T

12 bantah cakap cikgu:

mida said...

waaa...na g maner tue..???
ta per2....slow laa...dry ta taw bleh jadi taw..

syahid said...

@mida
bahsew apew tuh?

kah kah kah

aku kat pangkor ni..nak join? kah kah kah

syahid said...

@mida
bahsew apew tuh?

kah kah kah

aku kat pangkor ni..nak join? kah kah kah

I n n z said...

mida : g sg gabai . ;p

syahid : tak hengen. haha.

DuniakuAbstrak said...

sonang je la..ko lalu hgway cheras-kajang je....nnt ko nampak la sgnboard sg gabai tu...folow je sgnboard tu

Ery Farieha said...

woi
p ka?
yes!
jumpe kt sane
hehehe

kaizen shinobi said...

oi esok ade cocu!!!! hahaha

Syed Fauzi said...

Pakai la GPS :)

I n n z said...

@DuniakuAbstrak

mane plak highway cheras kajang neyh
mane3 ?
daku tak taw ;(

I n n z said...

@Ery Farieha

insya allah .
tak janji ;D

I n n z said...

@kaizen shinobi

aku taw,
haha.
nyampah3.

I n n z said...

@Syed Fauzi

ade ke ?
nk pinjam,
haha.