Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 4, 2010

.blog lelaki paling cantik.

mesti la blog aku .
tak caye ko tanya ammar .
ahhh sudahh.
name ammar plak kua.
HAHAHAHA !

tak pun ko bace je neyh .
ammar sebenarnya jeleshh sbb antara lelaki2 di blogspot , blog aku paling cantik .
kan weyhh kan ?
HAHAHA !


aku juga berjaya meluruskan ammar ke jalan yang benar .
hebat kan aku ?
well , tak perlu mencarut pun .
boleh berdakwah .
watapangg ?
opsszz ~

well girls , i'm straight .
no bengkang bengkok .
dengan blog yg dah cantik neyh .
ade yg terpikat .?

email kan resume anda ye .
email aku ade kat about me .
HAHAHAHA !














bengOng punye ammar .
ade ke patut aku lelaki ?
ko neyh . kang susah aku nak ngorat si izuddin tuh .
haaa kau izuddin lagi . =.='
mmg last la budak tuh jejak kat blog aku neyh .
pasni kompom unfollow aku terus .
haha !

4 bantah cakap cikgu:

z h a f said...

hahaha..weyh..hampes pnye innz..blog kau mengalahkan pompuan weyh..perghhh..lelaki jambu..bwahahaha..

kembatolo™ said...

whoa..ni dah kali ke bape ni?
melekat aku nanti kalo ko terus wat cenggini..haha..

gedebush!!~

I n n z said...

@z h a f


bukan jambu lorh .
hati lembut .
hahahaha !

I n n z said...

@kembatolo™

melekat ?
ape yg melekat ?