Meet This Blog In Facebook !

Thursday, July 22, 2010

.saya mintak ampun maaf di aidilfitri la yep .

tajuk ko dah kelaut eh pompuann .

gud morning yall ;)
sehat tak rini ?
hehee ;)

serba salah aku bile ade yg terasa aku tak p blog dy .
waaa . ai bukan sombong yall .
ai bz . bz . bz .
bz3 pun ko boleh update n men fb kan pmpuan ?

aku updated pun time free2 pagi2 before g kelas , tak pun waktu lunch, kejap .
malam aku pegi merempit plak .
saje asah skill mencilok kat jalan KL neyh .
baru mencabar cket .
wakakakaka !
mmg tak sempat nak p blog yall .
mahap yep ;)

esok aku cuti full day .
sesape yg nak aku jengOk2 kah , komen2 kah, tinggalkan URL kat komen eh .
nanti aku g .
perasan pemes plakkk.
wahahahaha !



gosip3 : eh3, taw tak aku semalam aku jumpe BF CIK EPAL kat pasar malam .
rambut dy panjang yall ;)
dy dgn kawan-kwan dy .

7 bantah cakap cikgu:

RedBoy said...

takpe2.. red mengerti.. org kan dh pemes..

thanx sudi buat en3 ni..red tahu utk red kan..

I n n z said...

ya allah ~
red sygs , its general ouhh .
ramai lagi yg sy abaikan .
maaf kalo kamu terasa. maaf sgt3 .

RedBoy said...

@I n n z, ehem.. syg? nanti ada org yg marah..
it's okay.. innz x tggl jejak pasal x jumpa ke shoutbox?

miss dilla said...

hahahha.
aku pon nampak dy gak!
kahkahkah.

kaizen shinobi said...

dah2... jangan nak bermanja2 kat sini... geli i taw~ ngehahahhaa

I n n z said...

@miss dilla

yeke ?
haha. ko tgr tak ?

I n n z said...

@kaizen shinobi

cehh ~ sape ?
haha !