Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 6, 2010

.buffered pertama.

pehh .
aku baru bercadang nak anta petition kat nuffnang .
"kenapa saya tak dapat buffered earnings ?"

bukak akaun nuff , tengok ade satu .
and aku syak akan metered dengan jumlah yg cikit .
lebih kurang 80 % sure !
mengikut pengalaman before.

sebab buff yg aku dapat neyh dah lama main kat blog aku .
erk . main ?
pastu baru nuff bagi jadi buffered .

jadi, tak yah nak happy sangat ye pompuan
T___T


haa ye .
aku dah start seram .
sape yang mencari aku menggunakan nama yg terpampang di URL blog aku ?
sape3 ?
adekah kaizen ?
sbb dy jeh yg panggil aku dengan nama inzzninety .
tapi tak mungkin .
sbb dy hafal URL aku .
HAHA !
orang lain panggil innz.
pastu 2 kali plak tuh .
bek ko ngaku cepat .
lalalaa ~
nampak tak pengalaman jual cupcake ?
nak tanya aku eh ,
tanya jeh direct .
aku sedia berkongsi pengalaman .
lalalalalalaagi. ;)

8 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

aku tak penah dapat buffered..kesian doe..haha

Hizami Rahim said...

wah.
buka bisnes baru ke?
:)

Sharinginfoz said...

tahniah.....

My 30th Buffered Earnings Ads

I n n z said...

@kembatolo™

ko kene kerja keras cikit .
kalo perlu , anta petition kat nuff ;P

I n n z said...

@Hizami Rahim

eh tade la .
before neyh mmg ade business cupcake pun ;)

I n n z said...

@Sharinginfoz

tq ;)

Ery Farieha said...

walaa
dpt gak
aku x pon :(

I n n z said...

@Ery Farieha

ko tak dpt ag eh?
aku rase ko kene berniat mcm aku la.
nk anta petition kat nuffy.
hehe xD