Meet This Blog In Facebook !

Saturday, July 17, 2010

.kenape eh ?.

semakin besar semakin berubah .
ade yang baik ke jahat .
ade yang jahat ke baik .

tapi aku sedih bile tengok kawan aku yang berubah dari baik ke jahat .
masa aku jumpe fb dy dulu , aku happy sangat .
sbb well , she's my best friend masa skola rendah dulu .
setahun jeh kitorg kenal .
mmg kami rapat .
whole school taw .
pastu bile masuk skola menengah , kitorg separate .

but now's she's totally different ;(
bf dy gangster skola kot .
pastu ade pic dy kiss bf dy .
eh , perlu ke letak pic tuh sume ?
dia makin liar .
aku tengOk kawan-kawan dy sume stok-stok kaki clubbing .

sedih tengOk kawan yang suatu ketika dulu baik , kini dah berubah jadi teruk .
aku dah tak berani nak tegur dy even kat fb sekalipun .
kalau la ade tracker , who visit your profile macam frenster, mesty profile aku naik hari-hari .
ouhh i miss her ;(



yeay !
dah delete ;)
tinggal ms dengan fb jeh xP

15 bantah cakap cikgu:

Cylia Chel said...

fs dh xbest..huhuhu...sy pun dh delete fs sy...skang tgal ms ngn fb jugak..

kaizen shinobi said...

aq lupe laa. aq dah delete belom? haha

hellioz said...

rindu?
rindu gwa x?

gyahahahahah~

msty x.
gwa tau...

z h a f said...

biase laa der..bile dah bebas siket..abes..jadi jakun..culture shock tuh dah semstinye..hahaha..tapi sampai bile..?itu persoalan kalau ditanye mmg terus melenting..tak caye cubelah..

maisyah said...

betul tu..x best rasanya tgk org yg kita sayang berubah..lebih2 lagi perubahan yg negatif..runtun plak ati saya baca post ni..uhukk...uhuk..

I n n z said...

@Cylia Chel

haha. btl3.
dah tak menarek xP

I n n z said...

@kaizen shinobi

cehh tanya aku plak
haha !

I n n z said...

@hellioz


err.. err..
aku ingt ko dah tak jumpe lagi blog aku neyh . xP

I n n z said...

@z h a f

tanak cube .

I n n z said...

@maisyah

i just miss my old friend ;(
sedihh kak

velasrizal said...

i pon nk delete frenster..dh x aktif..

Wanita Tidur Lebih Lama Dari Lelaki ?

n@m@n said...

kan best jadi bayi balik.


masih 'putih' tanpa kotoran ;)

Entri terbaru chekgu

nak header percuma tak?

I n n z said...

@n@m@n

wish so ;)

I n n z said...

@velasrizal

delete jehh ;)

kembatolo™ said...

tak delete pun tape..mende tu tak mintak nasi pon..hahaha