Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 4, 2010

.ade sesape tak nk upah aku untuk godek blog dy ?.

orang laen tengok bola , aku ngadap coding .
ade ke yg nak masuk blog aku tadi ?
maaf ye .
tutup jap .
kang kot bukak , korunk pening plak tetibe hilang sume .
hehe xD

aku pakai in draft neyh .
sbb izuddin yg suggest .
sbb aku nak gamba yang besar punye .
HAHAHA !
kata izuddin : naek lagi name aku kat blog minah neyh .




tengok gamba tuh .
mende neyh , korunk pun reti buatkan .
aku gune code untuk letak shoutbox kat sisi blog .
tapi perkataan shoutbox , aku ganti dengan traffic .
nak buat perkataan tuh tade masalah pun sbnr nye .
yg aku penat nk trial and error coding supaya nampak perkataan tuh .
still tak jadi kemas .
just kalo korunk tarik keluar , baru la nampk full perkataan kan .

tak kesah la.
janji bende panjang neyh dah tade kat main page blog .
dah dok diam2 kat tepi .
aku nak letak formspring kat tepi gak tapi tak jadi plak.
penat aku godek3  tadi .

esok aku try lagi la .
oke tak blog aku ?








p/s : dah macam org gile blog . tak pernah aku ceni =.='

19 bantah cakap cikgu:

kurawk said...

wah2..programmer laa ni eaa..hehehe..
boley ajar??huuu

@yuE said...

gila hebat ko pasai coding ni..kalau aku mmg zero la...cari yg mmg ada siap dah..haha aku kan pemalas...

kaizen shinobi said...

err... upah ko godek? xnak r... hahaha ko buat tutorial percuma suda... aq nak try error sendiri... hahaha

baru bertambah pengalaman... hohohoho

kembatolo™ said...

aku kena tukar nama r pasni..hahaha

I n n z said...

@kurawk

hurmm.
tak de makne .
haha !

I n n z said...

@@yuE

aku pun pakai yg dah siap, just edit2 cket jeh ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

tutorial ?
kene ade yg mintak dulu .
haha !

I n n z said...

@kembatolo™


gedikk .xP

Anak Abdullah said...

mama innz, saya ingin meletakkan banner 468x60 dekat atas title..agak2 code apa yang saya perlu cari?

pu3iman said...

tulun ajar professor! (terkelip2 chumel mintak diajarkan)

tutorial plzzzz..... :)

fikah mus said...

minta tolong ko godek kn header blog aku yang serba kekosongan tu??
macam mana nak lebar kan bahagian body ni??

I n n z said...

@Anak Abdullah

mama innz hek kau . haha ! tuh aku tak taw xD

I n n z said...

@pu3iman

oke.
nt buat tutorial .
;)

I n n z said...

@fikah mus

header ??
header aku pun adik aku buat .
yang tuh jang kau mintak . haha !
pastu yg body neyh aku ta taw cene nk lebarkan .
sbb template sedia ada yg besarkan beliau . xD

Ery Farieha said...

fuhyooo
da terer
aku mls letak chatbox kt tepi tu sbb kdg2 lmbt kua
uuhuhu

I n n z said...

@Ery Farieha


aah.
aku pun ta boh .
aku ltk traffic jeh .

Dakjaat said...

inzz.. dah set autopublish blog ni kat BM... sila bayar royalti.. wakakakkakakaka! :P

I n n z said...

@Dakjaat

haha.
tu la , gk2 kua plak kat BM .
terkejut ouhh xD
btw thx ;p

Said Saiful Fazli said...

hye~~~~