Meet This Blog In Facebook !

Saturday, July 3, 2010

.tak taw nak kata ape dah .

oke .
aku ngaku hari2 aku bukak page budak pompuan tuh .
sbb aku nak tengOk, dy berubah ke tak .
tapi malang nya TAK !

aku rase dy jadikan seorang blogger idola dy .
hingga dy menjurus untuk mempersendakan agama .
menyalahkan ustaz-ustaz / ustazah-ustzah yang suatu ketika dahulu memberi pelajaran agama pada dia .

kalo aku lepak lelame kat blog tuh, mao terpesong akidah aku .
ouhh . melampau plak ayat aku en .

aku tak taw pae motif dy menulis di blog begitu .
mencarut itu menjadi makanan perlu ada dalam blog dy .

aku tak kisah kalo yang cakap tuh lelaki .
aku tak pernah jumpe lagi perempuan macam tuh .
terukkk weyhhh .

pegi la tengok sendri kat blog dy .
ala, blog yg ckp keje kat bank tuh haram .
HAHAHA !












izuddin , ko dah tengok blog tuh ?
g la tengok weyhh .
flag blog dy boleh tak eh ?
hehehe xD



21 bantah cakap cikgu:

@yuE said...

uishh ade ke???nak baca gak blog dia...




mesti ko tak suke aku gak kan??


aku kan suke carut..hahaha

kaizen shinobi said...

dang!... x habis2 dia mencarut der.... ape kes?

cracked bunny said...

nak sebok tahu blog sape bole tak? ;P

ubi said...

yeke ada gurl yg ckp cm2..
maybe dea pgg kata2 moden,
apa lelaki bleh buat, prmpuan pun boleh.
i guess...hehe

NurainiMZ said...

hukhuk..pompuan tu mmg agak kurang ajar la...ckp sal agama..tp ngan carut2 sume..lol

Amir Izzat said...

ha! blog mana nie Kak iNnz ooii?? nak terjah..meh ar nasihat..haha... link pliz?

kembatolo™ said...

nape ngan dye?teruk sangat ke?haha..

nama aku kuar ag lam entri ni..hahahha=p

I n n z said...

@@yuE


ayue : err . carut lite2 aku trime ag xD

I n n z said...

@kaizen shinobi


sawan carut kot .

I n n z said...

@cracked bunny

blog sape tah . hehe xD

I n n z said...

@ubi



tak boleh buat isteri .
sgt trk derr xP

I n n z said...

@NurainiMZ

btl3 .
tah pape .

I n n z said...

@Amir Izzat

tak yah la nasihat ,
bukan dy nk dgr pun .
kang amir kene balik .

I n n z said...

@kembatolo™

ko tak suke ke aku popularkan kau ?
hahaha.

Nur Azmina said...

dah tengok dah blog tu. bahasa dah lah kasar. asyik mencarut dan memaki hamun orang je kerjanya. patut flag je blog tu. memalukan perempuan je..

IKRAM said...

apa lagi . g blog kecik than bg la link budak to . huhuhuhu :D

kena kasi pelajaran ni :D

I n n z said...

@Nur Azmina

btl3 .
x serupa perempuan .
malu3 =.='

I n n z said...

@IKRAM

dy bukan dgr ckp pun ;)

Ery Farieha said...

hahahaha
aku tau sape
ko mmg stalker terhebat!
:P

I n n z said...

@Ery Farieha

hoHo.
ye ke ?
haha !

@yuE said...

innz aku nak gak url blog tu...huhu