Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 4, 2010

.tolong la jangan bosan.

oke .
aku nak buat pengakuan .
sebenarnya aku dah gile dengan photoshop and coding .
dan juga kaler pink.
warggghhh !!~

abeh laa.
pasni tak macho la aku .
bak kata ammar .
jadi lelaki jambu la aku .
HAHAH !

duduk jeh depan pc .
bukak blog .
tengok yang mane tak pink , aku tuka jadi pink.
gile oke .

sejak bile aku minat pink ?
adehhh ~

anyone tolong betulkan balik hormon dalam badan aku .
aku suke kaler biru oke bukan pink .
tapi pink + biru pun cantik ape .
eh , kelaut plak .

blog jeh oke kaler pink .
kat lua , aku kaler biru oke .
bukan otak blue .
kene bg statement , kang razi pk laen plak .
HAHAHA !

skunk , blog aku based pink + putih + hitam .
sangat gegirl laaa .
aiyakk ~

sejak aku taw gune photoshop buat tulisan transparent , hari-hari aku godek photoshop .
pasni aku nak godek cara hilangkan jerawat dekat muke plak .
KAHKAHKAH !

kiri blog = link GB , facebook , twitter dan myspace , sudah aku gubah iconnya .
tantek tak ?
thee ^___^
aku harap kat blog aku jeh yg ade icon tuh .
exclusive gitu xD

kanan blog = perkataan traffic , aku design baru . kasi pink lagi tulisan nya .
cool tak ?
bek ckp cool .
kang tanak kwn ko kang .
HAHAHA !






template jeh yg aku belum reti nak design sendrik .
tape3 .
pelan2 k .
harap3 blog aku tak semak la .
ouhh eh , semak tak eh blog aku ?
sile jawab jujur xD

12 bantah cakap cikgu:

z h a f said...

erk..kanan kiri pon tak reti beza ke..?bwahahaha..adik aku umo 3 taon tau kanan yg mane kiri yg mane..

Amir Izzat said...

wow! cool la Kak Innz.... Ha,pink kaler..Amir pin ikut gak pink..Hahaha..

semua orang minat pink..napa ek? hurm..

oh ya! Nak tanya..macam mana nak buat title post tue ada background pink??? boleh ajar tak? nak ubah nie..huhu

I n n z said...

@z h a f

aku dah betul kan .
thx .
lawak sial .
aku boleh tak reti beza .
wakakaka !

I n n z said...

@Amir Izzat

pink tuh mcm eskem kot .
mcm sedap jeh en ? haha !

hudhud said...

kemas and simple and lawa kot ! :D

kaizen shinobi said...

jap2 macam masih salah je?

kiri blog ke kiri aq? kalau tulis kiri aq memang betul lah...

kalau kiri blog sebelah kanan aq... hahhaa

liyana aziz said...

since innz tgh gila ngan fotoshop, cuba lah bantu yana bt header & watermark yg cantik.. hahhahaha

kembatolo™ said...

aku da tekan..hahaha

I n n z said...

@hudhud

lawa eh ?
hehe xD

I n n z said...

@kaizen shinobi

kiri kau adaleh kiri blog .

I n n z said...

@liyana aziz

haha !
yg tuh tak dapek den nk nolong.
hehe xD

I n n z said...

@kembatolo™

macehhh xD