Meet This Blog In Facebook !

Friday, July 9, 2010

.cepat sikit boleh tak ?.

malam tadi budak-budak batch aku sume prereg subject untuk sem depan .
aku boleh tak taw.
HAHA !

seb bek la si kaizen tlg inform kan .
pastu dena fb chat aku tanya dah susun jadual ke belum .
aku cakap belum .
pastu dy tanya why , mlm neyh pre reg la .
pastu aku try login pre reg .
dy ckp bukan mase aku tuk pre reg .

siot jeh uia dowh .
sbb aku repeat paper , aku tak leyh major .
aku tade hal la .
nanti kat uia , aku g ah nek office .



*still bachelor in economics and management sciences . suppose dah tuka bachelor in business administration*

kaizen ngan dena cakap kalo credit hours dah >30 , suppose dah masul level 2 .
aku tengok result slip aku .
cumulative credit hours aku dah 31 .
jadi , mmg aku dah ptt masuk level 2 la kan ?
tapi dy still tulis aku level 1 .
tak aku sedih di situ ?


aku terpaksa drop DS ngan marketing .
ganti dengan MACRO and UNGS .
grr x(
UNGS lagi .
setiap sem, aku ngadap kau jelah sampai UNGS 3 .
eh, bukan repeat eh .
kalo repeat UNGS , mao menangis aku .
sbb dy islamic studies. xP

dena suh call uia, tanya pasal level tuh .
nape tak updated lagi .
pastu aku cakap ;
"malas aku . dorunk buat keje lembab. rini aku tanya, bulan depan baru nak gerak."
mmg betul pun .
kes cheque scholar aku dulu pun mcm tuh gak .
orang lain dah abeh dah duet , aku baru nak masuk .
pastu pasal offer letter lah.
hish ~
malas aku nak cite psl kelembapan universiti aku neyh .
mmg menyakitkan hati .




pagi2 sudah buat gua hangin .
jadi, korunk dah taw la kan nape aku tak goma dengan uia .
hurm...