Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 11, 2010

.ayah bagi duet RM50.

ayah : dah beli barang kak ?
aku : er, belum lagi .

pas maghrib, ayah kua bilik hulur not RM50 .
tuka baju , vroooom ke family store.
sopink !
HAHA !
gile. family store jeh pun xP

amik itu amik ini , masuk dalam bakul.
adehh saket tangan .
sabun attack berat plak.
1000ml kot.
hehe xP

yang buat aku ternganga adalah product clean & clear TIADA di rak !
watapanggg ?
aku nak pakai ape neyh ?
gilo ko apo ?
adehhh ..

pakai jeh bedak sejuk kak oi. =.='
pastu bayar .
ade balance ag RM18 .
hehe ;D

naik tingkat atas , cari selipar jamban .
sebab selipar jamban kesayangan yang aku beli mahal kat KL CENTRAL sudah dimakan oleh anjing besar kambing semester lepas .
memang dasar hanjing sungguh !
amek siper yang harga dy RM 5.90 .
terbaek punyer murah .
tah jenama ape tah .
belasah je lah sbb siper jamban jeh pun xP

pastu belek2 ag , sekali terbawak wedges comel kaler itam merah harga RM9.90 ke kaunter .
pastu cashier dah terkire sekali .
pastu aku dah terbayar ,
macam mana ?
HAHAHA !

pastu balik , kemas baju , segala barang piuk belanga yang nak diangkut esok.
banyak okehh .
aku dah cube reduce tapi tak boleh .
baju kurung jeh dah 1 beg AF tuh .
tuh pun ade 2 helai baju yang ibu baru jahit tumpang dalam beg pakaian harian .
=.='
banyak hokeyh barang budak neyhh .

esok balik pagi .
motor tak sompek basuh .
rim kotor bagai .
grr x(
hopefully esok tak hujan pagi .
mau lenjun aku atas motor sok ;)



selamat pulang ke kampus yaw !

22 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

nak aku temankan?haha

Hizami Rahim said...

haha.
laju je gi family store.
:D

ayaa alyy said...

good luck ! :D

hudhud said...

omg, dengan RM50 u blh beli banyak barang? tabik lah babe! u blh ajar i ttg financial ni hehe

misz benida said...

brang bnyak bgai xkan angkut ngan moto.
aduh,mmg trbaek ah.

I n n z said...

@kembatolo™

temankan g mane ?
balik uia ?
haha. ta yah la.
kang ko kene usha, ssh plak.
xP

I n n z said...

@Hizami Rahim

favvy place !
zami pun suke kan g family store. hehe xP

I n n z said...

@ayaa alyy

thx ;)

I n n z said...

@hudhud

hehe xP
amek yg murah2 jeh ;)

I n n z said...

@misz benida

haha !
mmg tak ah .
brg sume ltk dlm kete kot xP

Sakira said...

Takleh blah 'terbawak' wedges ;p

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

banyak ke barang dapat beli dengan RM50 tue?kalau aku dpt beli wax rambut,pencuci muka dengan shampoo jer.

Barang pompuan memang banyak.Aku nak balik kolej dulu bawak 1 beg AF jer.

sri juju said...

watapangg ? haha ..

Fakhrur Razi said...

blek nek motor ke?
hohoho best bole blek lmbt2 XD

Mista Blogga said...

haha..
nice adventerous RM50 story!

.rafiq. said...

banyak lah kau terbawak pulak wedges tu kan.

I n n z said...

@Sakira

hehe xP
alasan semata x:

I n n z said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

same ah dgn adik aku .
1 beg af jeh .

I n n z said...

@sri juju

thee ^___^
mencarut secara mulia xP

I n n z said...

@Fakhrur Razi

aah ;)

I n n z said...

@Mista Blogga

hehe ;)
terperasan hebat plak xP

I n n z said...

@.rafiq.

ko taw eh wedges tuh ape ?
hehe xP