Meet This Blog In Facebook !

Thursday, July 8, 2010

.siap sedia !.

ahad nak kene balik uia dahh .
cuti almost end .
huwaaa T___T

aku ingat hari sabtu nak g sopink barang-barang .
nak beli myvi pink , LC hitam , acer ferrari , DSLR .
HAHAHA !
gile mengarut .

tade lah .
nak beli barang-barang toiletries , make-up yang dah abeh , sweather yang dah hilang , sling bag baru .
banyak kan aku nak beli .
hehe ;)

setiap kali nak naek sem , mesti pergi sopink barang-barang asas .
ala, korunk pun same kan .
yang dok umah family tak kire eh .
neyh sume untuk orang yang dok ostel .

ouhh tak lupe juge stok-stok makanan .
tapi aku jarang ade stok makanan .
sbb sangat bahaya oke .
selagi aku tak tido , selagi tuh aku mengunyah .
kan bahaya tuh .

yang wajib ade cume MILO 3 in 1 jeh .
yang di sponsor oleh ayah ;)
kata ayah kerja kat Nestle .
mesti la aku dapat free ;)
tapi ayah kene beli la .
tapi murah ckit dari harga pasaran
jangan jeles yep xP

malam tadi aku tulis kat whiteboard .
suh ayah beli maggi ngan milo .
aku tulis ceni ;

milo + maggi - akak 

maknanya , milo dan maggi untuk akak .
tapi aku tengok pagi neyh .
dah ade tambahan plak .
dah jadi gini ;

milo + maggi - akak = migikak 

ko paham tak ?
siot kan adik aku .
pepandai jeh combine ape yg aku tulis .
grr x(

aku risau motor aku neyh .
macam tak bape nak sehat lagi .
tah-tah ayah tanak bagi aku bawak motor sem depan .
huwaaa cannot !
itu nyawa aku ;(

btw , aku ade baju kurung baju .
shuke3 xD
boleh melaram g kelas .
ko ade ?
lalala ~

ayah macam tak nak bagi alip bawak motor g GMI .
sbb apa yng kitorg nampak ritu , parking motor tade bumbung .
kalo park motor kat situ , nanti karat plak motor dy .




dak2 uia sume, dah ready nak pulang ke uia ?
selamat menempuh semester baru yep ;)