Meet This Blog In Facebook !

Saturday, July 24, 2010

.buat aku hilang mood terus ke tengah laut tahu !.

ambik kau .
tajuk panjang highway .
WAHAHA !

aku ingat nk update mende laen.
tapi bende neyh buat kau rase sgt bengang dan tension ,
TENSION. ko taw tak TENSION tuh ape ?
grr x(

dagu aku neyh senang sangat naek JERAWAT BATU .
JERAWAT BATU hokeyhhh.
bukan jerawat bese3 tahu .
dah la besar , SAKET gile plak tuh .
haaa ~
aku mmg dah gile dahh .

sek attack kat dagu jehh .
dah buruk gile dagu aku neyhh.
hari2 aku tenyeh serbuk kayu manis yg nauzubillah panas + pedih .
aku tahan jeh weyhh .
nk ngs pun ade .
tapi NAN ADO !
makin naek .

dah lah !
pasni nak pakai purdah.
huh !

8 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

err ko pkai purdah? jap2... aq nak bayangkan jap... ngehahahaha

ZACK ENTRY said...

dah ada orang nak masuk meminang kot..hehe =P




latest entry Perlu ke cerita hal peribadi di facebook??

hiro said...

muke syer bersih aja dr jerawat..terima kasih kepada..kehehe..rahsie~

naz said...

cuba makan batu maybe berkurang haha

I n n z said...

@kaizen shinobi

haha! sengal.

I n n z said...

@ZACK ENTRY

ouh tidak dgn jerawat di muka ;(

I n n z said...

@hiro

ala, detut ah u ;p

I n n z said...

@naz

wahh ~ tak prnh dgr petua naz neyh . haha!